reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
No wlasnie kiedy jet dokladnie owu? przed wzrostem temp. czy po? Bo juz zglupialam.Wydawalo mi sie , ze dzien lub dwa po ,ale teraz juz nie wiem :/ Zreszta w tym miesiacu nie wiem jak dojde do czegos bo temp. mi skacze jak glupia
AneczkaK
mama bambulinkow
Axxa fajne informacje Ja zostalam zmuszona przed slubem do kupna calej literatury ad. planowania rodziny z czego teraz sie nawet ciesze mam cala ksiazke o planowaniu, druga z cyklami i interpretacja oraz zeszyt do prowadzenia obserwacji i termometr specjalny :laugh: maz sie smieje ale ja mam nadzieje , ze lektury i obserwacje w koncu pomoga
maz sie smieje ale ja mam nadzieje , ze lektury i obserwacje w koncu pomoga
ja też mam taką nadzieję... i jak znajduję jakąs ciekawą informacje to staram się nią dzielic... może akurat... pomoże...nie tylko mi ...
A
anusieńka
Gość
reklama
A
Agnezzz
Gość
Fajne informacje tutaj zamieszczacie, jednak ja ograniczam sie tylko do przeczytania
Jakos nie mialam nigdy do tego glowy, wiec jedyne na co zwracam uwage to sluzik czy juz jest plodny. I to wszystko hihi
Podziwiam was, ze tak sie badacie, sprawdzacie itp. Ja sie do tego nie nadaje A poza tym obawiam sie, ze jakbym zaczela tak bacznie sie obserwowac to bym na pewno miala problemy z zajsciem w ciaze, na pewno bym sie zablokowala i tyle bym dzidzie widziala.
Pozostane wiec przy niezobowiazujacym seksiku z mezulem ;D
Jakos nie mialam nigdy do tego glowy, wiec jedyne na co zwracam uwage to sluzik czy juz jest plodny. I to wszystko hihi
Podziwiam was, ze tak sie badacie, sprawdzacie itp. Ja sie do tego nie nadaje A poza tym obawiam sie, ze jakbym zaczela tak bacznie sie obserwowac to bym na pewno miala problemy z zajsciem w ciaze, na pewno bym sie zablokowala i tyle bym dzidzie widziala.
Pozostane wiec przy niezobowiazujacym seksiku z mezulem ;D
Podziel się: