reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NATURALNE PLANOWANIE RODZINY

tak naprawde śluz nie zawsze musi towarzyszć owulacji. i odwrotnie. chociaz przewaznie zmiana w śluzie jest zauważalana. niemusion być rozciągliwy bardzo, wystarczy że stanie się bardziej wodnisty.
u ciebie to w tymmomencie prawdopodobnie oznaka okresu owulacyjnego (plodnego)

reklama
Witajcie:)
W tamtym roku moja ciocia zaszla w ciaze w czasie@, poprostu wujek przyjechal na przepustke z wojska .... I dzis maja cudownego Pawelka..
Do tej pory nie wiem jak to mozliwe..:)

Jak tu czytałam o tym wielokrotnym jajeczkowaniu ,:baffled:to czy podczas @ lub po mogła by sie pojawic jajecz.A podczas @ macie taki sluz" rozciągliwy" sorki za takie pytania niedyskretne pytanie ale gdzie sie dowiesz jak nie tu:-D'
ja o tym sluzie to pisalam wlasciwie jako odpow na ten post
tylko nie bardzo tu sie jeszcze lapie z cytowaniem :zawstydzona/y:

Witajcie:)
W tamtym roku moja ciocia zaszla w ciaze w czasie@, poprostu wujek przyjechal na przepustke z wojska .... I dzis maja cudownego Pawelka..
Do tej pory nie wiem jak to mozliwe..:)

no to pogratulować. Zajście w trakcie @ jest możliwe, jeśli ma się krótkie cykle. Owulacja jest na ok 14 dni przed końcem cyklu, więć jeśli cykl jest bardzo krótki - np 20.dniowy - jajeczkowanie jest w czasie @. Dobrze że im się poszczęściło, bo jak tak to może ciężko byłoby im utrafić.

reklama
witajcie kochaniutkie!!!
dziś 28 dzień cyklu a ja mam tempke na dole:)
37.7 w tej chwili czy to może być w końcu TO???proszę pomóżcie straszniwe bolą mnie piersi poza tym żadnych objawów powinnam za trzy dni dostać miesiączką ale mam nadzieję ,że się nie zjawi

Do góry