reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NATURALNE PLANOWANIE RODZINY

Jak byłam u Gina i powiedziałam o odstawieniu piguł to mi mój Gin powiedział, że mam zacząć się starać zaraz od zakończenia @ bo może byc owulka. Chociaż to inna sytuacja bo po pigułach to organizm inaczej tyka :-)

reklama
Jak byłam u Gina i powiedziałam o odstawieniu piguł to mi mój Gin powiedział, że mam zacząć się starać zaraz od zakończenia @ bo może byc owulka. Chociaż to inna sytuacja bo po pigułach to organizm inaczej tyka :-)

No właśnie troche inna sytuacja bo ja pigułek nie biore już ponad rok czasu, ale może faktycznie owulacja jest u mnie dosc wczesnie. Jużsama nie wiem, chyba nie ma co gdybać, tylko czekac na miesiaczke, która bedzie za około 2 tygodnie

witajcie.piszę pierwszy raz.słyszałam,że podobno jest takie badanie które przeprowadza gin w trzecim dniu cyklu,które pozwala określic kiedy powinno się współżyć aby dzidzi było i czy jajeczkowanie w ogóle sie odbywa.ponoć dość często zdarzają sie cykle bezowulacyjne i wtedy można się starać i starać i nic.czy wiadomo Wam o tym coś więcej ?? pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :-)

hej jak mozesz to przeslij mi stronke z kalendarzykiem do obliczania dni płodnych bo nie moge znależc w tym co podaliscie pozdrowionka

Witam!proszę o odpowiedz kiedy tak naprawdę są dni płodne bo juz naprawdę pogubiłam się w tym wszystkim,...........Miesiączkę miałam 26 pażdziernika a więc czy juz teraz mam dni płodne?

Witaj, jeżeli miesiączka zaczęła ci się 26 października i przyjmujmy że cykl trwa 28 dni to dni płodne są ok 9 listopada, zakłada się że kilka dni przed i po też można zajść w ciążę. Dni płodne są na środku cyklu, między jedną a drugą miesiączką. Możesz już próbować. Życzę powodzenia.:-)

Dzięki cudelf za odpiewedz!niby tak jest jak mówisz, czytałam ostatnio że dni płodne już mam od 5 listopada skoro miesiączke miałam 26 listopada tak więc nic już nie wiem!.........Będę próbować zobaczymy co z tego wyjdzie:happy2:

Dzięki cudelf za odpiewedz!niby tak jest jak mówisz, czytałam ostatnio że dni płodne już mam od 5 listopada skoro miesiączke miałam 26 listopada tak więc nic już nie wiem!.........Będę próbować zobaczymy co z tego wyjdzie:happy2:
Zeby stwierdzic kiedy masz owulacje to musisz troche poobserwowac swoj organizma, gdyz nie zawsze owu jest w polowie cyklu. Czasem zdarza sie w 7,8 dniu cyklu albo w 19-20. Tak wiec obserwuj swoj organizm albo kup testy owu.

reklama
Do góry