reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE ZWIERZAKI

reklama
O matko to za duzo chyba jak na ta rase...choc to zalezy...no wiesz...moja suczka wazy 30 kg ale ma 48 cm w klebie i jest to pies twardy ze tak to nazwe:)
a tak wogole mozna moje ukochanie zobaczyc tu:
www.aiowa.fotka.pl
widac tam tez moje 2 kroliki:)

hihi zapomnialam ze wiekszosc z was mnie tu jeszcze nie ogladala:):)
ale mysle ze w 15 tygodniu zamieszcze cale sliczne zdjecie!!:)

Hej Lilith - zważyłam go - jednak waży 41 kg - już troszkę schudł. 45 ważył, jak odbieraliśmy go od teściów ( zostawiliśmy go na 10 dni jak pojechaliśmy na wakacje - niestty tam nie mozna było brać piesków :( - był z nami tylko nad jeziorkiem na wczasach).
A u moich teściów to wszyscy tyją :D ;D :D - np. moja córcia jak pojechała w lipcu na 2 tygodnie na wakacje ( w zeszłym roku ) - to przez 2 tygodnie przytyła 5 kg - szok. W tym roku zabroniłam teściowej tuczyć dziecka to utuczyła mi pieska ;).
Jak ja tam mieszkałam to też sporo utyłam. Schudłam dopiero jak się przeniosłam na swoje mieszkanko.

A oto zdjęcie z wczasów mojej córci i mojego piesa - widać, że jest spory ( a córcia waży 45 kg i ma ok 153 cm)
321ochowice595ll.jpg

Szalenie spokojna rasa. A córcia fakt - już spora - prawie taka sama jak ja. Ostatnio się ucieszyła, że niektóre ciuszki są na mnie za ciasne ( lub nie wypada mi teraz biegać z super mini ) i zaczyna pożyczać te ciuszki.

reklama
super razem wygladaja! a co do rasy to owszem bardzo latwo ja wychowac:)
Hihi smiac mi sie zachcialo bo ja kiedys tez chcialam pozyczac ciuchy od mojej mamy ale niestety nie mialam tak fajnego powodu:(
A jesli chodzi o teciow:( u nich zawsze sie tyje:):):) I ja bylabym szczesliwa gdyby ktos chcial utyc moja suke:(:( jest na diecie barf i tragedia...normalny pies jakby mu sie dalo cos takiego to by reke odgryzl...a ona:( nic:(

Do góry