reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

Dziewczyny kiedy znika ta ciemna krecha na brzuchu?

Ja wczoraj potarłam intensywniej gąbką i zbladła - no i "domyłam" ten brąz wokół pępka, więc przynajmniej tyle dobrze, ta kreska od pępka w dół jest grubsza ale lepiej się zmywa niż ta cienka do góry, codzienne szorowanko powinno pomóc, to chyba jak z nadmorską opalenizną - zmywalna :)

reklama
jeny.. przerażacie mnie z tym tarciem tej krechy.. to nie brud... hormony sa za nia odpowiedzialne... i ona nawet jak sie wam wydaje ze znika, to moze sie znowu pojawic...

moja też ciemna jest, wczoraj znów szorowałam i doopa nic nie znika.
bo peeling to całkiem za słaby jest, chyba, ze jakąś sól gruboziarnistą bym wzięła :-D

haha jak czytam o tym waszym szorowaniu, to normalnie nie wierzę:)))

Ja jestem już po przeglądzie podwozia:) Nie było tak źle, tzn na początku uciekałam z fotela, ale dr delikatnie mnie zbadał i stwierdził, że dośc mocno jestem poszarpana, ale wszystko ładnie się zagoiło. Miałam usg dopochwowe i powiem szczerze, że czułam się... taaaka szeroka, że ze 2 głowice by tam jeszcze wlazły://////
Zgodę na sex dostaliśmy od lipca, no i dostałam też Azalię.
Dr powiedział, że niestety poród mam ciągle w głowie i musi upłynąc jeszcze trochę czasu zanim psychicznie się otrząsnę:p

Ja mam dwie krechy,jedna pod pępkiem,drugą nad.Nic z tym nie robię ,bo zejdą(poprzednio zeszły i nie zostało śladu).Jestem prawie trzy tygodnie po porodzie i dalej krwawię:dry:

reklama
Ja mam dwie krechy,jedna pod pępkiem,drugą nad.Nic z tym nie robię ,bo zejdą(poprzednio zeszły i nie zostało śladu).Jestem prawie trzy tygodnie po porodzie i dalej krwawię:dry:

ja krwawiłam gdzieś do końca 5 tygodnia :/ Co prawda mniej niż na początku ale jednak...

Czy Wan też puchną teraz ręce i nogi???? Kurczę u mnie woda nie źle zatrzymuję się w organizmie:/ Bardziej niż w ciąży:/ Ledwo mogę zdjąć obrączkę a pod wieczór nogi też spuchnięte...bardzo dużo piję a za to toaletę odwiedzam niezwykle rzadko.
Czy któraś też tak ma???

Do góry