Ja mam w domu 6 paczek różnych rodzajów zwykłych podpasek z ostatniej wyprawy męża do sklepu))
Bella granatowo-różowe spoko
W szpitalu 2 paczki poporodowych to mi zeszły pierwszego dnia bo co sekunde zmieniałam. Nie to zeby tyle leciało ale denerwowało mnie, że się słabo wchłania i powłoka wierzchnia jest mokra i ja na tym leżę, brrr. Moim zdaniem są beznadziejne.
Posłałam męża do sklepiku to przytaszczył podkłady dla nietrzymających moczu za 25 ziko 10szt... całkiem niezłe były...
Kurde, ale mamy atrakcje, co? Zamiast o nowych ciuchach czy czymś w tym stylu, to dyskusja o wyższości podkładów nad podpaskami![]()
reklama
martina969
Filipowa mama
ja nie wiem ile bo nie mam kurna wagi w domuale chodzę w ciuchach z przed ciąży...i co zauważyłam w pasie są dobre a jeśli chodzi o spodnie to nogawki sa strasznie luźne a były obcisłe
![]()
Ale denerwuje mnie ta skóra na brzuchu no i to że ciągle chce mi się jeść...normalnie co 3 godz...
A jaką mam ochotę na pomidora to nie macie pojęcia![]()
mi dzisiaj powiedziała położna że pomidora można jeść tylko że w małych ilościach, zacząć od np. 3 plasterków i zobaczyć czy dzidziusiowi nic nie jest
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Chrupcia ja niestety też miałam ogromniego siniaka koło szwu..Co do wagi to jest -8kg. Ale tak sobie myślę, ze jeszcze z 1kg czy nawet 1,5 mniej mam tylko doszły mi pełne cycki w zamian)
julita - z tym bólem to tajemnicza sprawa. Może masz wylewy? Ja mam siniora jak ta lala na pośladku i koło szwu. Może jak jest parcie na pecherz przy wypróżnianiu to daja się we znaki?
Chociaż 2 tyg po porodzie? raczej nie...
oj, ze mną to było cieniutko po powrocie ze spaceru wczoraj.
25 minut. Na poczatek ruszyliśmy z kopyta jak zwykle a końcówkę to przeszłam opierając się o wózek z wypiętym tylkiem - tak mnie krocze bolało (nie szew).
Ból taki jak julita opisujesz, jakby ktos kopnął. Myślę, że może w środku też mam jakieś siniaki i wylewy?
25 minut. Na poczatek ruszyliśmy z kopyta jak zwykle a końcówkę to przeszłam opierając się o wózek z wypiętym tylkiem - tak mnie krocze bolało (nie szew).
Ból taki jak julita opisujesz, jakby ktos kopnął. Myślę, że może w środku też mam jakieś siniaki i wylewy?
estragon
mamusia synusia:P
ten siniak jest po zastrzyku znieczulającymChrupcia ja niestety też miałam ogromniego siniaka koło szwu..((
mi dzisiaj powiedziała położna że pomidora można jeść tylko że w małych ilościach, zacząć od np. 3 plasterków i zobaczyć czy dzidziusiowi nic nie jest![]()
ja jadłam pomidora i piłam sok pomidorowe- w szpitalu dawali i małemu nic nie było :-)
ja tez jem pomidora
aga ja już miesiąc po porodzie a brzuch nadal nieciekawy, poprostu flak :-( mój mąż mówi mi żebym sie nie łudziła ze zrzucę resztę kg ( 7-8) , nie karmie popiersią wiec pewnie mu już tak zostanie, buuuuu :-(
aga ja już miesiąc po porodzie a brzuch nadal nieciekawy, poprostu flak :-( mój mąż mówi mi żebym sie nie łudziła ze zrzucę resztę kg ( 7-8) , nie karmie popiersią wiec pewnie mu już tak zostanie, buuuuu :-(
reklama
mój mnie pociesza, że to dopiero 3 dni, ale aż się wsydzę pokazywać mu mój brzuch..
ty nie karmisz a ja mam problem z nadmiarem