reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

Komi ja mialam mirene i dla mnie to jedna z lepszych metod,szczegolnie dla zapominalskich:happy2:.a koszt fakt niemaly,ale jak to rozlozysz na te 5 lat:confused:

Edziook wszystkie moje kolezanki,ktore maja male dzieci maja teraz implanty wlasnie.
ja chyba tez sie zdecyduje.ide na rozmowe w przyszla srode do planning family centre.
czy implant bedzie dobry dla ciebie czy dla mnie tego nam nikt nie powie mysle,jak kazdy inny rodzaj antykoncepcji ma zarowno zwolennikow jak i przeciwnikow.jedne beda zadowolone inne wrecz przeciwnie:baffled:

reklama
dziewczyny kto wam powiedział że przy karmieniu piersią się nie miesiączkuje? Owszem, bywa że nie, ale normalny okres jest u wielu dziewczyn.

Matko, dzisiaj dostałam swoja pierwszą @ i leje sie ze mnie okropnie... jeden plus ze zaczęłam brać tabletki więc bedę mogła spokojnie molestować M
ale przy tej temperaturze to krwawienie mnie wykończy

moja kolezanka nie miala @ przez 7 miesiecy,ale karmila tylko i wylacznie piersia.
ja tez tak chce:tak: wcale mi sie nie teskni za ta czerwona @

A ja nie wiem o co kaman.
Leci ze mnie dość mocno, i nie wiem czy to @ czy znowu plamię połogowo. Fakt, że ostatnio bardzo duzo dźwigałam Jagodę, więc może od tego. Myślałam, że @ dostanę tak jak przy Jagodzie, czyli jak dziecko miało 9 miesięcy:) A teraz taka niespodziewajka. Hm...

reklama
Do góry