N
nataliak
Gość
po tabletkach czy po globulkach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takmam pytanko,ni jestem pewna ale chyba juz pisane bylo o tym tyle ze nie mam zbytnio jak szukac odpowiedzi wiec zapytam sie jeszcze raz,czy ma ktoras z was takie cos ze z tamtych miejsc wychodzi wam powietrze????????
po tabletkach czy po globulkach?
Dziewczyny po cesarce - dlugo plamilyscie? U mnie dzisiaj mijaja 4 tygodnie a ciagle plamie i zdarza sie ze calkiem sporo. Albo za slabo mnie odkurzyli albo nie wiem co, ale zaczyna mnie to denerwowac. Nie ukrywam ze chetnie bym sie juz z mezem poprzytulala, ale jest mi glupio w takim stanie
Tak poza tym dlugo czekalyscie zanim reaktowaliscie zycie seksualne? Moj lekarz prowadzacy kazal poczekac ze dwa tygodnie, ale jak poszlam na zdjecie szwow do innego lekarza i powiedzialam o swoich planach rychlego bzz bzz to mnie ochrzanil, ze jak nie chce dostac krwotoku to mam czekac minimum 6 tygodni bo w srodku mam jedna wielka rane. No i zglupialam.
Zaczynam sie frustrowac