reklama
aldonta
Fanka BB :)
Dziewczyny plamicie jeszcze? u mnie jak przy @! a w @ jest tego sporo, jak długo sie plami-wie ktos może? przy 1 dziecku miałam od razu @ pod koniec połogu...
Ja o hormonalnej tez slyszalam tylko mirenie. A zwykla tak wydluza @. Ja mialam zwykla, byla na 5 lat. I dobrze sie spisywala, tyle, ze miesiaczki troche dluzsze i bardziej obfite. A mirena tylko na 3, wydaje mi sie, ze chyba tez na 5? Za to po hormonalnej gorzej wrocic do plodnosci, takze tym planujacym jeszcze ciaze w przyszlosci nie polecam. Z tego co sie czytalo na forach mialy dziewczyny potem duzo problemow z zajsciem w ciaze, czekaly wiecej cykli niz po normalnej spirali.
awru
Dziewczyny plamicie jeszcze? u mnie jak przy @! a w @ jest tego sporo, jak długo sie plami-wie ktos może? przy 1 dziecku miałam od razu @ pod koniec połogu...
ja już praktycznie od tyg mogę chodzić bez wkładek (chociaż asekuracyjnie zakładam) po nawet plamienia nie mam.. czekam do wtorku czyli dnia kiedy minie dokładnie 6tyg i wskakuję w niezdrowe majtki
awru
no coś ty! nigdy w życiu ;-)
w podkładach poporodowych chodziłam jedynie w szpitalu, do domu wypisywałam się już w zwykłych podpaskach - na nich pociągnęłam jakieś 5 dni a później już tylko wkładki ;-)
z wanny zaczęłam korzystać jakiś tydzień - 1,5 tyg temu.. na początku króciutka kąpiel a później każda kolejna coraz dłuższa
w podkładach poporodowych chodziłam jedynie w szpitalu, do domu wypisywałam się już w zwykłych podpaskach - na nich pociągnęłam jakieś 5 dni a później już tylko wkładki ;-)
z wanny zaczęłam korzystać jakiś tydzień - 1,5 tyg temu.. na początku króciutka kąpiel a później każda kolejna coraz dłuższa
awru to Ty cały czas chodzisz w poporodowych ???
Powiedzcie mi czy czekacie 6tyg z wylegiwaniem sie w wannie, bo mi sie tak juz marzy poleżec w wannie ale naczytałam sie, że dopiero po 6tyg mozna.
ja po 2 tygodniach już wylegiwałam sie w wannie
reklama
ja nie plamię już od jakiś 2-3 tygodni