reklama
Ja bylam ost.na wizycie po pologu i pani doktor spytala jakiej anykoncepcji bedziemy uzywac, a ze my i tak juz po przytulankach ( i to do konca :/ tak wiem trzeba uwazac, ale nie moglismy sie powstrzymac), wiec rzucilam sobie, ze pewnie prezerwatywy No i dostalismy ze 20 sztuk gumek )
A tak a propo to ile to jeszcze bedzie bolalo przy stosunku? Bo mnie jeszczeboli jak zaczynamy, a pozniej to juz jakos leci
A tak a propo to ile to jeszcze bedzie bolalo przy stosunku? Bo mnie jeszczeboli jak zaczynamy, a pozniej to juz jakos leci
laski spokojnie ja po 1 porodze chyba przez 4 miesiace czulam lekkie klucie przy seksie,blizna ciagnela itp,bo wszystko swieze ale co teraz z drugiej strony naciecie he he ale powiem wam ze ten lekarz co mnie zszywal( byl taki przystojny) ze az normalnie wstydzil;am sie jakos go he he zropbil to idealnie,wszystko tak ladnie wyglada i za chiny nie widac blizny:-)jestem mega zadowolona z jego krawiectwa:-)powiedzialam mu ze ma ladnie mnie zszyc bo mam urodziny he he:-)
aguska24mir
mama Pawełka :)
ja za tydzien ide na wizyte po połogu
pewnie tez sie zdecyduje na tabletki anty
boje sie tylko przytycia ale strach przed kolejna ciaza jest silniejszy
a mam jeszcze pytanie do dziewczyn po cc czy jeszcze boli was tam w srodku wszystko bo mnie najbardziej wieczorkiem łapia mnie takie jakby skurcze i nie wiem czy to normalne
pewnie tez sie zdecyduje na tabletki anty
boje sie tylko przytycia ale strach przed kolejna ciaza jest silniejszy
a mam jeszcze pytanie do dziewczyn po cc czy jeszcze boli was tam w srodku wszystko bo mnie najbardziej wieczorkiem łapia mnie takie jakby skurcze i nie wiem czy to normalne
N
nataliak
Gość
dokladnie, jesli sie zaczelo brac tabletki pozniej niz 3tygodnie po porodzie to przez pierwszy tydzien trzeba sie dodatkowo zabezpieczac.
reklama
estragon
mamusia synusia:P
wiem, wiem, na razie i tak nie myślę o seksieEstragon, tabletki mogą zacząć dziełać po tygodniu dopiero gdy zaczynasz je brać
poza tym pozwolenie mam od lipca, dlatego wcześniej zaczęłam brac, żeby miec już ochronę