reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

u mnie podobno szwy rozpuszczalne, a tak ciągną, ze cholera, kiedy one się rozpuszczą???????????
a co do wyglądu to jestem załamana!!
po porodzie 6 kg w dół i waga cały czas stoi, a tak mało słodyczy jem he he.
brzuch mam taki jak w 6 miesiącu:no: biodra nadal poszerzone, ajjj wstyd i nie chce nawet w lusto patrzeć :no:

reklama
odwazylam sie dzis pierwszy raz obejrzec w lusterku jak wygladam po porodzie i nie jest zle ;) szwy juz sie prawie rozpuscily i jest jeszcze lekka opuchlizna. sladow raczej nie bedzie :)

:-) ja oglądałam "siebie" wczoraj... no też uważam, że dramatu nie ma, nie oszukujmy się, przyglądać się nikt temu specjalnie nie będzie;-) Smaruję solcoserylem, tak jak mi kazał lekarz. Aktualnie bardziej boli mnie krocze- tak jak już większość z was pisała, jakbym miała siniaka po prostu. Mam nadzieję że niedługo to minie....:dry:

mnie najbardziej boli pupka:(

zauważyłam, że pewną praidłowośc, że dziewczyny, które mało przytyły w ciąży i ogólnie były szczupłe mają większy problem ze zrzuceniem nadprogramowych kg i zostają im brzuchy.
Ja mimo moich 20 kg i brzucha 113 cm, w tej chwili mam już tylko 4 kg do zrzucenia, a brzuszek praktycznie taki jak przed ciążą

Alutka ja też mialam znieczulenie w kręgosłup ale bardzo boli mnie głowa i kark,cały czas biorę apap ale średnio to pomaga.Ja wstalam dopiero po dobie a ty po kilku godzinach,ciekaawe czemu?

co do kg to niestety zostało mi z 9 kg, ale raczej teraz trudniej będzie mi zrzucić bo to 2 ciąża i jeszcze cc.Załamka z tym moim brzuchem,jest okropny.:szok: i ogromny

dziewczyny długo się krwawi po cc?

Agulam ja juz dwa tygodnie po cc i ciągle mam jakies krwawienia... juz mnie to wkurza bo po sn miałam krócej... pomału dostają schizę że cos źle jest wyczyszczone...
mi kazali leżec 6 godzin a później jak tylko będę czuła się na siłach to wstawać... sił nie było ale wiedziałam że im wcześniej wstanę tym lepiej więc zawołałam położną i jakos dałam radę...

reklama
Dziewczyny wiem że już o to pytałam ale nie mogę znaleźć nazwy tego balsamu do smarowania skóry po porodzie...
Jeśli możecie to podajcie mi jeszcze raz:)
Z góry dziękuję:)

Do góry