reklama
M
martika311
Gość
o to chodzi ze normalnie wzięłam tabletkę rano,a wieczorem się zakręciłam i wzięłam następna bo myslalam ze zapomniałam.Mam dni tygodnia napisane,ale się zakręciłam.Wtedy będę miała 8 dni przerwy bo chce wyrównać.W pierwszym tygodniu będę uważać.a zresztą jak będę miala okres to tydzień mi zejdzie akurat przez tydzień tabletki na biorą działania
malina29
Mama debiutująca
ja zrezygnowałam z Azalii, nie czułam się zbyt dobrze, zatrzymywała mi się woda i libido niemal zerrowe:-( zobaczymy teraz, czy to tylko wrażenie, czy rzeczywiście tak było..
ja nadal bez @... mimo, że karmimy się tylko raz w nocy
ja nadal bez @... mimo, że karmimy się tylko raz w nocy
malina29
Mama debiutująca
ja po yasminelle też miałam kłopot z libido, choć cała reszta była super. Też boje się wkładki ale..może strach ma wielkie oczy i nie będzie tak źle. A jak będzie..to wyjmę i wrócę do tabletek,a ja nie wiem, i dlatego nadal cerazette, prezerwatyw nie lubimy, wkładki się boję, wiec jedynie tabletki..
jak skonczę krmić to na pewno wrócę do yasminelle... tylko tego końca mojego karmienia to nie widać![]()
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
idz do apteki i poczytaj co to ta asekurella zanim zdecydujesz sie kupic... ja z pania w aptece analizowalysmy sklad i stwierdzilysmy ze to lipa... i drogo to tez...