reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Hej :-)
ciesze sie ze wasze wyniki sa OK

Co do kupki tez miałam problemy i mi również pomaga kiwi :))) Polecam

Wlasnie wybieram sie do lekarza bo jestem taka przeziebiona ze szok co mi przejdzie to wraca do mnie to przeziebienie a oni mi tylko "woda z cytryna i miodem" grrr... ;/ dzis nie wyjde do poki mi czego nie zapisza bo sie wykoncze nigdy nie bede zdrowa jak tak bede mnie leczyc.

Milego dnia :** napisze co wywalczylam.

Kalina ty mnie nie stresuj bo ja mam tak samo przy kazdej zmianie pozycji dostaje takich skurczy ze szok odrazu przypomina mi sie porod a ja musze wytrzymac jeszcze 3 tyg bo inaczej szpital ;(

kalinko a jak ci sie stawia brzuch to jest to powiazane z bólem? Mi tez sie stawia dosc czesto ale nie mam przy tych zadnych dolegliwoci bólowych.Poprostu brzuchol twardy , za chwilke przechodzi i tez kilkanascie razy dziennie a i czasami w nocy własnie przy zmianie pozycji.

kalina tutaj nikt ci nic nie da a jedyny zloty srodek to paracetamol i wiecej pic ... wrrr

kalinko trzymaj sie, fenoterol to nic przyjemnego, ale jak mus to mus. Jestem ciekawa co mi gin powie na wizycie 12 maja, bo ja tez mam ostatnio czesto skurcze i bole brzucha nawet jak troche pochodze.

reklama
Do góry