reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia

Nożyczki wreszcie dopadly...

Załączniki

• 1405979993561.jpg
    1405979993561.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Agulqa nawet nie było źle u samego fryzjera, a przynajmniej jest mu chłodniej ;-)
Nulini toz to w październiku 2latka będzie miał to poważnieje hehe...a tak to serio to jest strasznie wesołym dzieciakiem :-)
Nieobecna to po mamusi hihi :p

Elutka pewnie ze chlodniej. Moj mlody w tym roku dopiero dojrzal do obciecia wlosow. Tak to krzyk i ryk nawet jak chcielismy tylko skrocic delikatnie

Mój Antek miał do tej pory obcinane włosy nożyczkami u fryzjera dziecięcego - i było ok. A z miesiąc temu poszliśmy do innego fryzjera, by ściął maszynką.. i to był dramat. Darł się jak opętany, przez co jest krzywo ścięty - w domu musiałam docinać to co odstawało ;) Ścięłam go na 10mm + 8mm przy uszach, ale tak mu włosy rosną, że już robi mu się "fryzura boczna" ;)

Ja bym wrzuciła foto naszej rodzinki, ale nie tutaj, tylko na watek zamkniety. Niestety nie mam tam dostepu. Jak juz mnie kiedyś wpuścicie, to tez dodam :)

reklama
Do góry