reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia

Madlen, bo to niestety tak jest - jak ktoś pyta, co słychać, to chce usłyszeć, że super mega hiper, a nie, że to źle i tamto słabo. Im więcej ktoś ma problemów, tym mniej przyjaciół, ale chociaż prawdziwych i szczerych ;-)

reklama
agulqa, nie nie, nie mówię, że cały świat, ale np. na studiach przyszło mi się brutalnie przekonać dla kogo byłam przyjaciółką, a dla kogo tylko bateryjką zarażającą dobrą energią... Kiedy u mnie pojawiały się problemy i uśmiech znikał, to wiele "koleżanek" nagle w tył zwrot, bo przecież nikt nie lubi słuchać o problemach innych :cool:

no tak, to akurat często tak jest. ale ja uważam że może 'lepiej' w tym sensie że chociaż wiemy kto jest wart naszej przyjaźni.

Nulini ja długo sstarałam się o dziecko i podczas tej całej przykrej i emocjonalnej cczęści mojego zżycia już wiem na kogo mogę policzyć, większość osób sobie odpuściła, nie rozumiała, nie chciała rozumieć lub zwyczajnie miała to gdzieś:-(. Bardzo mnie to zabolało.

często niestety okazuje się, że jak ktoś nie ma podobnych problemów to najnormalniej w świecie nie stara się nawet nas zrozumieć. nie chodzi tu o współczucie itp, tylko o zwykłe postaranie się by zrozumieć sytuację i to, co akurat możemy przeżywać. ludziom się nie chce, bo i po co mają się martwić kogoś problemami jak w koło tyle "swoich"?

Aqulga zgadzam się, a jak komuś zależy tak naprawdę to będzie wspierał choć nie do końca będzie rozumiał, to się chyba właśnie nazywa przyjaźń i miłość :-)

Agulqa bym zapomniała... fajnie razem wyglądacie. Z minami swojego mnie rozbroiłaś ale widać, że pozytywna z niego osoba :))))

Maadlen super zdjęcia na stadionie :) Fajni Wy :)))

Yggam śliczna z Was para :))))

Nulini piękna byłaś przed i po odchudzaniu :)

aza on zawsze wie jak zdjecie rozbawic ;) no tak, pozytwyna. a jego motto to : "grunt to pozytywne myslenie. pozytywne przyciaga pozytywne". ja nie moge miec zlego dnia nawet bo dla niego nie ma ze cos jest zle ;p

z wczorajszego wypadu nad jezioro ;-)
_MG_6677.jpg_MG_6719.jpg_MG_6764.jpg

Ps. swoją drogą można by zrobić zamknięty na zdjęcia chociaż ... ;-)

Załączniki

• _MG_6677.jpg
    _MG_6677.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 121
  • _MG_6719.jpg
    _MG_6719.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 125
  • _MG_6764.jpg
    _MG_6764.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry