reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdjęcia

Madlen, bo to niestety tak jest - jak ktoś pyta, co słychać, to chce usłyszeć, że super mega hiper, a nie, że to źle i tamto słabo. Im więcej ktoś ma problemów, tym mniej przyjaciół, ale chociaż prawdziwych i szczerych ;-)

reklama
agulqa, nie nie, nie mówię, że cały świat, ale np. na studiach przyszło mi się brutalnie przekonać dla kogo byłam przyjaciółką, a dla kogo tylko bateryjką zarażającą dobrą energią... Kiedy u mnie pojawiały się problemy i uśmiech znikał, to wiele "koleżanek" nagle w tył zwrot, bo przecież nikt nie lubi słuchać o problemach innych :cool:

no tak, to akurat często tak jest. ale ja uważam że może 'lepiej' w tym sensie że chociaż wiemy kto jest wart naszej przyjaźni.

Nulini ja długo sstarałam się o dziecko i podczas tej całej przykrej i emocjonalnej cczęści mojego zżycia już wiem na kogo mogę policzyć, większość osób sobie odpuściła, nie rozumiała, nie chciała rozumieć lub zwyczajnie miała to gdzieś:-(. Bardzo mnie to zabolało.

często niestety okazuje się, że jak ktoś nie ma podobnych problemów to najnormalniej w świecie nie stara się nawet nas zrozumieć. nie chodzi tu o współczucie itp, tylko o zwykłe postaranie się by zrozumieć sytuację i to, co akurat możemy przeżywać. ludziom się nie chce, bo i po co mają się martwić kogoś problemami jak w koło tyle "swoich"?

Aqulga zgadzam się, a jak komuś zależy tak naprawdę to będzie wspierał choć nie do końca będzie rozumiał, to się chyba właśnie nazywa przyjaźń i miłość :-)

Agulqa bym zapomniała... fajnie razem wyglądacie. Z minami swojego mnie rozbroiłaś ale widać, że pozytywna z niego osoba :))))

Maadlen super zdjęcia na stadionie :) Fajni Wy :)))

Yggam śliczna z Was para :))))

Nulini piękna byłaś przed i po odchudzaniu :)

aza on zawsze wie jak zdjecie rozbawic ;) no tak, pozytwyna. a jego motto to : "grunt to pozytywne myslenie. pozytywne przyciaga pozytywne". ja nie moge miec zlego dnia nawet bo dla niego nie ma ze cos jest zle ;p

z wczorajszego wypadu nad jezioro ;-)
_MG_6677.jpg_MG_6719.jpg_MG_6764.jpg

Ps. swoją drogą można by zrobić zamknięty na zdjęcia chociaż ... ;-)

Załączniki

• _MG_6677.jpg
    _MG_6677.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 116
  • _MG_6719.jpg
    _MG_6719.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 119
  • _MG_6764.jpg
    _MG_6764.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry