reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
Załączniki
Rany dziewczęta łezka mi się zakręciła - cudeńka ach!!!! Każdy brzunio niesamowity i jedyny w swoim rodzaju!
Małkus- ty laseczko kuleczka malusia!
Krewetka - nic nie widać wagi, super brzusio!
Collly- kawał chłopiny!!! Gratki!! Super foty!!!
Ja teżcrak mam jak zaczęłam jeść to R z zakupami nienadąża ale nadal mam na minusie... Już się wkręciłam że może waga popsuta ale Fran stawał i jest niby ok. Nadrobimy w końcu
A wiecie że nasze zapotrzebowanie kaloryczne wzrasta tylko o 300 kalorii dziennie? Czyli jedno ciacho lub 2 kanapki np.
Lady - piękny ach taki okrąglutki równiutki baardzo zgrabny jak ba bliźniak ten Twój domek
Juliśia- fajowy i bardzo równiutki
Paulka- 333g śluczności!!!!!
Małkus- ty laseczko kuleczka malusia!
Krewetka - nic nie widać wagi, super brzusio!
Collly- kawał chłopiny!!! Gratki!! Super foty!!!
Ja teżcrak mam jak zaczęłam jeść to R z zakupami nienadąża ale nadal mam na minusie... Już się wkręciłam że może waga popsuta ale Fran stawał i jest niby ok. Nadrobimy w końcu
A wiecie że nasze zapotrzebowanie kaloryczne wzrasta tylko o 300 kalorii dziennie? Czyli jedno ciacho lub 2 kanapki np.
Lady - piękny ach taki okrąglutki równiutki baardzo zgrabny jak ba bliźniak ten Twój domek
Juliśia- fajowy i bardzo równiutki
Paulka- 333g śluczności!!!!!
Lilolo
Fanka BB :)
Wszystkie brzuszki piękne
Colly,
Gratki syna
Ladyk,
Ale masz piękny brzunio mój to przy twoim to taki jakiś mały i mało zgrabny. Juz się nie mogę doczekać jak bardziej będzie coś widać
Colly,
Gratki syna
Ladyk,
Ale masz piękny brzunio mój to przy twoim to taki jakiś mały i mało zgrabny. Juz się nie mogę doczekać jak bardziej będzie coś widać
reklama
Ale super fotka Mamusia szczęśliwa i to najważniejszeMoje 333g szczęścia