reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Sysia trzymam &&&&& żeby było ładnie widać co tam między nogami ma bobasek ;) no i jestem ciekawa czy mamom które już znają płeć, zgadza się z tym chińskim kalendarzem.

Mi się zgadza :-) i napisze więcej - sprawdziłam jak to było z dziewczynkami (wcześniej nigdy nie widziałam tego kalendarza) i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu wyszło dokładnie tak, że miały być dziewczynki :-)))

reklama
Buba noooo, dawaj fote, napewno coś już widać :)

A ja tego chińskiego nie umiem obsługiwać. Tzn. sprawdzałam kiedyś na dwóch różnych stronkach i raz mi wyszedł chłopiec a raz dziewczynka. A z jakiej strony Wam tak dobrze pokazuje?

Reniam, Colly - obiecałam wrzucić już z kulką ale chyba przyjdzie mi poczekać...wg mnie jest widać trochę ale koleżanki twierdzą żebym ludzi nie straszyła....

ImageUploadedByForum BabyBoom1430916022.825132.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430916022.825132.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430916022.825132.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 128
Buba troszkę coś się zaczyna dziać :-) ale powinnaś robić foto z boku było by lepiej widać :-)

Buba, jakby się uprzeć, to między żebrami ci się kulka powoli robi :)
Choć gdybym nie wiedziała to nigdy bym nie pomyślała, że jesteś w ciąży.

no nie Buba zawiodłam sie na Tobie :D jakby tak sie dokladnie przyjrzec to widac, ze juz brzuch nie jest przyssany do pleców hehe no niezła mamuśka jestes, chyba naprawde bedziesz szła bez brzucha na porodówke ;)

reklama
Reniam, Colly - obiecałam wrzucić już z kulką ale chyba przyjdzie mi poczekać...wg mnie jest widać trochę ale koleżanki twierdzą żebym ludzi nie straszyła....
Nie oszukujmy się... Wyglądasz jak Lara Croft. Nie ma w środku nic chwilowo, Akatsuki połknęła i nosi za Ciebie. Już zresztą kiedyś się do tego przyznała. Spójrzmy prawdzie w oczy... ehhh....

Do góry