reklama
no przyssany nie jest i to mnie trochę cieszy ale nadal nie mam czym się pochwalić.... Wasze cudne apartamenty ach! Tylko mogę pooglądać z sentymentem!no nie Buba zawiodłam sie na Tobie jakby tak sie dokladnie przyjrzec to widac, ze juz brzuch nie jest przyssany do pleców hehe no niezła mamuśka jestes, chyba naprawde bedziesz szła bez brzucha na porodówke
No ładnie, zdemaskowałaś nas dzięks za komplemencik :*Nie oszukujmy się... Wyglądasz jak Lara Croft. Nie ma w środku nic chwilowo, Akatsuki połknęła i nosi za Ciebie. Już zresztą kiedyś się do tego przyznała. Spójrzmy prawdzie w oczy... ehhh....
własnie Bubowata, zabieraj swoja latorośl z moich kiszek, bo mi plecy siadają a to dopiero 18 tc :/
Akatsuki - no i nas wydałaś.....upssss....a myślałam że się uda
ladyk24na7
Fanka BB :)
Buba, tylko te apartamenty po porodzie pewnie będą wisiały do kolan, a Twój w mig wróci do stanu sprzed. Zazdrooo [emoji24] !!! Ja sobie daję upust w połogu, ale po tych 6 tyg. biorę się za siebie. Muszę popracować nad mięśniami, bo się w niedalekiej przyszłości rozlecę!
Nie wiem gdzie Wy widzicie kulkę u Buby. Chyba na siłę jej wypatrujecie. Ja tam nic nie widzę, z przodu deska, z tyłu deska. Lepiej powiedz gdzie ukryłaś Kolebkę Życia
Ehhhh... a tak serio - Buba czy Ty miałaś tak samo z Frankiem?
Kochana ty nosisz bliźniaczą wille więc ciesz się że maluchy mają lux waruny i nie wierzę w wasze zwisy po porodzie. Po połogu wszystko ładnie się poobkurcza a na Twój kręgosłup ćwiczenia przyniosą Ci ulgę ale skonsultuj z lekarzem co przy Twoich dolegliwościach zaleca a co nie.Buba, tylko te apartamenty po porodzie pewnie będą wisiały do kolan, a Twój w mig wróci do stanu sprzed. Zazdrooo [emoji24] !!! Ja sobie daję upust w połogu, ale po tych 6 tyg. biorę się za siebie. Muszę popracować nad mięśniami, bo się w niedalekiej przyszłości rozlecę!
No ja myślęBuba i z profilu od razu widać że kuleczka zaczyna się rysować :-)
No u Akatsuki siedzi kątem, przecież się wydałoNie wiem gdzie Wy widzicie kulkę u Buby. Chyba na siłę jej wypatrujecie. Ja tam nic nie widzę, z przodu deska, z tyłu deska. Lepiej powiedz gdzie ukryłaś Kolebkę Życia
Z Frankiem miałam tak samo wszyscy się martwili i dziwili...po urodzeniu mówili mi że w drugiej ciąży brzuszki szybciej wyskakują i mogą być większe.
Taki miałam z FR.
To 6 miesiąc
To 8 miesąc
To dzień przed przed porodem
Załączniki
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1430928445.257042.jpg27,6 KB · Wyświetleń: 96
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1430928456.173476.jpg21,6 KB · Wyświetleń: 109
-
ImageUploadedByForum BabyBoom1430928475.393265.jpg33,3 KB · Wyświetleń: 105
-