reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

własnie Bubowata, zabieraj swoja latorośl z moich kiszek, bo mi plecy siadają a to dopiero 18 tc :/

reklama
Sysia wrzucam z boku.
Dodonka - no też mi się wydaje że się rysuje i zaokrągla :) ImageUploadedByForum BabyBoom1430919763.262600.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430919763.262600.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430919763.262600.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 115
no nie Buba zawiodłam sie na Tobie :D jakby tak sie dokladnie przyjrzec to widac, ze juz brzuch nie jest przyssany do pleców hehe no niezła mamuśka jestes, chyba naprawde bedziesz szła bez brzucha na porodówke ;)
no przyssany nie jest i to mnie trochę cieszy ale nadal nie mam czym się pochwalić.... Wasze cudne apartamenty ach! Tylko mogę pooglądać z sentymentem!
Nie oszukujmy się... Wyglądasz jak Lara Croft. Nie ma w środku nic chwilowo, Akatsuki połknęła i nosi za Ciebie. Już zresztą kiedyś się do tego przyznała. Spójrzmy prawdzie w oczy... ehhh....
No ładnie, zdemaskowałaś nas ;) dzięks za komplemencik :*
własnie Bubowata, zabieraj swoja latorośl z moich kiszek, bo mi plecy siadają a to dopiero 18 tc :/

Akatsuki - no i nas wydałaś.....upssss....a myślałam że się uda ;)

Buba, tylko te apartamenty po porodzie pewnie będą wisiały do kolan, a Twój w mig wróci do stanu sprzed. Zazdrooo [emoji24] !!! Ja sobie daję upust w połogu, ale po tych 6 tyg. biorę się za siebie. Muszę popracować nad mięśniami, bo się w niedalekiej przyszłości rozlecę!

ja raczej nie podymam, bo mnie czeka druga cesarka... Dostałam list z konsultacją w szpitalu na 24/08 ... wtedy tez dostane dokładny termin.

Nie wiem gdzie Wy widzicie kulkę u Buby. Chyba na siłę jej wypatrujecie. Ja tam nic nie widzę, z przodu deska, z tyłu deska. Lepiej powiedz gdzie ukryłaś Kolebkę Życia :-D
Ehhhh... a tak serio - Buba czy Ty miałaś tak samo z Frankiem?

Buba, tylko te apartamenty po porodzie pewnie będą wisiały do kolan, a Twój w mig wróci do stanu sprzed. Zazdrooo [emoji24] !!! Ja sobie daję upust w połogu, ale po tych 6 tyg. biorę się za siebie. Muszę popracować nad mięśniami, bo się w niedalekiej przyszłości rozlecę!
Kochana ty nosisz bliźniaczą wille więc ciesz się że maluchy mają lux waruny :) i nie wierzę w wasze zwisy po porodzie. Po połogu wszystko ładnie się poobkurcza :) a na Twój kręgosłup ćwiczenia przyniosą Ci ulgę ale skonsultuj z lekarzem co przy Twoich dolegliwościach zaleca a co nie.
Buba i z profilu od razu widać że kuleczka zaczyna się rysować :-)
No ja myślę :)
Nie wiem gdzie Wy widzicie kulkę u Buby. Chyba na siłę jej wypatrujecie. Ja tam nic nie widzę, z przodu deska, z tyłu deska. Lepiej powiedz gdzie ukryłaś Kolebkę Życia :-D
Ehhhh... a tak serio - Buba czy Ty miałaś tak samo z Frankiem?
No u Akatsuki siedzi kątem, przecież się wydało ;)

Z Frankiem miałam tak samo wszyscy się martwili i dziwili...po urodzeniu mówili mi że w drugiej ciąży brzuszki szybciej wyskakują i mogą być większe.

Taki miałam z FR.

To 6 miesiąc

ImageUploadedByForum BabyBoom1430928445.257042.jpg

To 8 miesąc
ImageUploadedByForum BabyBoom1430928456.173476.jpg

To dzień przed przed porodem
ImageUploadedByForum BabyBoom1430928475.393265.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1430928492.326727.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430928445.257042.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430928445.257042.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 101
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430928456.173476.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430928456.173476.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 113
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430928475.393265.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430928475.393265.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 110
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430928492.326727.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430928492.326727.jpg