reklama
Xmamuska zgadzam sie z Toba, mi lekarz tez polecil femibion a karte ciazy mam z femibion ale nie dlatego je biore ale lekarz tylko poleca, do nas nalezy decyzja, mozna postiudowac sklad. Co do Falvitu to szkoda, ze nie ma kwasow dha, podobno sa wazne podczas ciazy.
Ostatnia edycja:
Mi moj lekarz nie polecał żadnego kompleksu witamin tylko kwas i tran, natomiast Tesc polecił mi omegę bo On stara sie byc caly czas na bieżąco i mówił ze sa akurat najlepiej zbilansowane i dlatego je kupiłam
No ale ze to wątek nie o witaminach to...
Busia super domek ładnie sie uniósł
Anirak ale zgrabniutki ja to taki miałam jak w ciąży nie byłam ;p
No ale ze to wątek nie o witaminach to...
Busia super domek ładnie sie uniósł
Anirak ale zgrabniutki ja to taki miałam jak w ciąży nie byłam ;p
ladyk24na7
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja już po wizycie. Dr spoko, dość bezpośredni [emoji6] . Dzieciaki rozwijają się dobrze. Jedno waży 202 g, drugie 166 g. Także jedno jest starsze ciut niż wiek ciąży z OM, a drugie ciut młodsze. Na zdjęciach, jak zwykle kiepsko cokolwiek widać. Spróbuję coś później z nich wyłuskać.
I mojego męża duma rozpiera, bo będzie SYNÓW dwóch [emoji2] . Czekamy na Jaśka i Kubę! Maja aka big sister, będzie miała kim rządzić [emoji6] hihi.
I mojego męża duma rozpiera, bo będzie SYNÓW dwóch [emoji2] . Czekamy na Jaśka i Kubę! Maja aka big sister, będzie miała kim rządzić [emoji6] hihi.
reklama