reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
A ja nie pytała lekarza bo zapewne polecił by mi firmę od której ma jakieś profity ;) sama biore Falvit mama, które są na rynku już szmat czasu

Blair gratuluję corenki! Jakie pomysły na imię?
Paulka duży brzuszek wow!! super sukienka!

Xmamuska zgadzam sie z Toba, mi lekarz tez polecil femibion a karte ciazy mam z femibion ;) ale nie dlatego je biore;) ale lekarz tylko poleca, do nas nalezy decyzja, mozna postiudowac sklad. Co do Falvitu to szkoda, ze nie ma kwasow dha, podobno sa wazne podczas ciazy.

Ostatnia edycja:
Tak wyglądam na początku 19 tygodnia :)

Załączniki

• 1431346956786.jpg
    1431346956786.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 106
Dobra dziewczyny, jak wszystkie to i ja:)
To mój 16 tydzień. Sorry za okoliczności przyrody na zdjęciu, ale nie dorobiłam się jeszcze lustra w holu, także przy okazji możecie zaobserwować jaki burdel mam w łazience:)

Załączniki

• 20150509_084920.jpg
    20150509_084920.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 108
Mi moj lekarz nie polecał żadnego kompleksu witamin tylko kwas i tran, natomiast Tesc polecił mi omegę bo On stara sie byc caly czas na bieżąco i mówił ze sa akurat najlepiej zbilansowane i dlatego je kupiłam ;)
No ale ze to wątek nie o witaminach to...

Busia super domek ;) ładnie sie uniósł ;)

Anirak ale zgrabniutki ;) ja to taki miałam jak w ciąży nie byłam ;p

Dziewczyny, ja już po wizycie. Dr spoko, dość bezpośredni [emoji6] . Dzieciaki rozwijają się dobrze. Jedno waży 202 g, drugie 166 g. Także jedno jest starsze ciut niż wiek ciąży z OM, a drugie ciut młodsze. Na zdjęciach, jak zwykle kiepsko cokolwiek widać. Spróbuję coś później z nich wyłuskać.
I mojego męża duma rozpiera, bo będzie SYNÓW dwóch [emoji2] . Czekamy na Jaśka i Kubę! Maja aka big sister, będzie miała kim rządzić [emoji6] hihi.

reklama
Do góry