reklama
Kasik biorę Omega Med Optoma Forte, ale jest nowy preparat który ma taki sam skład, lekarz mi mówił ale zapomniałam... Muszę znowu zapytać, tylko sklad składem, pytanie czy będzie sie tak samo przyswajał? Podobno jest o polowe tańszy bo ten omega med wychodzi w taniej aptece 70zl/m-c
Blair zobacz sobie tutaj kosztuje tylko 50 zl , to jest super apteka, ja tam robie zakupy i odbieram osobiscie bo mam bardzo blisko, ale mozna tez zamowic Omegamed Optima Forte, 90 kapsułek - Dla mamy i kobiety w ciąży | AptekaGemini.pl
Takie opakowanie jest na 30 dni tak?
Fajnie sklad tych witamin wyglada, bo nie ma ich za wiele, a jak ktos sie dobrze odzywia to nie ma potrzebny dodatkowo sie faszerowac.
Takie opakowanie jest na 30 dni tak?
Fajnie sklad tych witamin wyglada, bo nie ma ich za wiele, a jak ktos sie dobrze odzywia to nie ma potrzebny dodatkowo sie faszerowac.
Ostatnia edycja:
Kasik dzięki popatrzę czy nie ma jej gdzieś blisko mnie spora różnica
Tak na 30, bo kwasy omega masz oddzielnie w kapsułkach a resztę witamin w oddzielnej kapsułce, codziennie bierzesz dwie z kwasem i jedna z pozostałymi
Tak na 30, bo kwasy omega masz oddzielnie w kapsułkach a resztę witamin w oddzielnej kapsułce, codziennie bierzesz dwie z kwasem i jedna z pozostałymi
Ja też mam Femibion Natal 2 - Olek rośnie ładnie, na każdym usg widać, że wyprzedza termin z OM, więc też są dobre :-) Aczkolwiek uważam, że witaminy to tylko część sukcesu. Ważna jest jednak odpowiednia dieta. Jakaś po prostu zróżnicowana. Codziennie coś innego
reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
ja biore jakies witaminy, ktore przepisuje mi lekarka (smierdza jak kupa) i tam jest cala tabela witamin, staram sie zdrowo jesc chociaz prawie wogole mi to nie wychodzi a moje dziecko rosnie jak szalone termin przesunal mi sie o 2 tygodnie, bo takie dlugie jest malenstwo