reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Buba jejku jaki miałaś malutki brzuszek z Franiem to co my się teraz dziwimy że masz taki mały :-) będzie powtórka, ledwie zarysowana piłeczka przed porodem :-)
Kamila brzuszek już widać a jaka fryzurka odważna i piesio uroczy :-)

reklama
Kamila - supcio brzunio i czaderski fryz!

Colly - fajniusia kuleczka!

Reniam 167 i 51 kg.

Dziewczynki dziś jak weszłam do lekarza to wyjechał mi z tekstem:"no i gdzie ten brzuch...!, " ale ponoć taka moja ciążowa uroda...tak mam. Nie puchnę, nie gromadzę wody, nie tyję i mam małą macicę z dużym dzieckiem. Może to za te 3 miechy rygoletaa ;)wrzucam folusię niuni ImageUploadedByForum BabyBoom1431027536.284912.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1431027545.431362.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431027536.284912.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431027536.284912.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 98
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1431027545.431362.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431027545.431362.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 91
Buba ale dziewczyna śliczna,cała mama ;)

Każda Buba gdzie ten brzuch,ale poczekajcie,po porodzie będzie wesoło,a Buba radośnie będzie nosić obcisłe sukienki i szpilki,a my nadal w ciążowych spodniach bo brzuch się nie zmieści w nic innego ;)

Dzięki dziewczynki! Ojtam ojtam cycki pójdą w ruch to i brzuszki ładnie się obkurczą :) od jesieni do lata zdążymy się wylaszczyć ;)

reklama
Do góry