reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
dziewczyny dzięki, łazienka faktycznie jest duża, ma chyba 16 m2, tylko są skosy,
M taką chciał dużą , zrobię foto całej i wrzucę, po weekendzie
dolga brzuch powoli rosnie aleza to ja sie cała powiększam, a to już nie jest takie optymistyczne

hehe mój P tez chcial salony kąpielowe, ale w koncu wyszla lazienka 12m i jest ok, luzu pełno, a jest i wanna i prysznic metr na metr, chyba pomyliłysmy wątek :D

kate chudzinka jesteś :-) łazienka rzeczywiście piękna ;-)
Buba byś się zdziwiła że można bez brzucha do porodu iść ;-) niech no znajdę zdjecie mojej koleżanki to nie uwerzycie :p

Ela wiem że nie w temacie ale przypomnialas mi śmieszną historię. Pracowalam z facetem z Nigerii i opowiadał że pojechał do Pl na ślub swojego brata z Polką gdzieś pod Poznań na jakąś wieś. I pyta się ten Ben mnie: to co wy w Polsce nie widzieliście czarnego człowieka? Bo jak wyszliśmy z kościoła to się zebrali się obcy ludzie żeby nam robić zdjęcia! hehe głupio mi było tłumaczyć że w Polsce nie ma emigrantów zbytnio...

kate chudzinka jesteś :-) łazienka rzeczywiście piękna ;-)
Buba byś się zdziwiła że można bez brzucha do porodu iść ;-) niech no znajdę zdjecie mojej koleżanki to nie uwerzycie :p

Wiem że można, moją mamę wzieli nacpatologię jak orzyjechała rodxić bo myśleli że to 5 miesiąc...dużo między innymi zależy jak mocne ma się mięśnie brzucha. Ale ja bym jednak trochę kulki chciała :) Tu dziewczę w 8 miesiącu. ImageUploadedByForum BabyBoom1430012597.723194.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1430012606.539150.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430012597.723194.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430012597.723194.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 90
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430012606.539150.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430012606.539150.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry