reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Buba ooo zaczyna byc delikatnie widać ;)

Wirginia, AnnieTess, Kamilove śliczne brzuszki! ;) zazdroszczę długich włosów ;)

Buba niezłe szaleństwo! Ja sie nie mogę przekonać do snowboardu, wole narty ;p to dzidzia miała ekstremalne początki ;) tak ja i moja ;p

Colly super brzusio ;) i jaka figurka!

Paulka o jaka fajna piłeczka ;)

reklama
Buba ooo zaczyna byc delikatnie widać ;)

Wirginia, AnnieTess, Kamilove śliczne brzuszki! ;) zazdroszczę długich włosów ;)

Buba niezłe szaleństwo! Ja sie nie mogę przekonać do snowboardu, wole narty ;p to dzidzia miała ekstremalne początki ;) tak ja i moja ;p

Colly super brzusio ;) i jaka figurka!

Paulka o jaka fajna piłeczka ;)

No przecież nie mogę iść rodzić bez brzucha ;) musi kiedyś wyskoczyć ;)

O nartach napiszę na ogólnym co by nie zaśmiecać ;)

Paulka- to jest brzucholek, śliczny!

Dziewczyny z synusiem miałam mega bandziora, był ogromny, synek 4kg ważył i 58cm. Miesięczne dziecko urodziłam. A do tego byłam cała spuchnięta. Przy moich 160cm w butach wyglądałam komicznie :p mam nadzieję że tym razem tak nie będzie, zresztą synuś był zawsze o tydzień większy od samego początku a teraz dzidzia rośnie idealnie do dnia ciąży. I fajnie będzie jak urodzi się tak ok 3,5kg i jakies 54-55cm bo przynajmniej pochodzi dłużej w ubrankach 56 a nie jak synuś 2 tygodnie :D

paulka wow! porządna ciąża u Ciebie!! Pewnie zwolni kolo 7 miesiąca.
kate ale masz fajną łazienkę , )) sorki że ja na wanne zamiast na brzuch ale właśnie skonczylam łazienki u mnie w domu i mam takie skrzywienie ; )

akatsuki dzięki, doskonale ie rozumiem ;-),ja tez zawsze lukam kątem oka bo moze coś mi spodobai
w domu podobnie zrobie, jak się lepiej poczuję, wysprzątam dokładnie łazienkę to zrobię fotke

Hehe, Kate, ja też na wannę zwróciłam uwagę ;) zazdroszczę dużej łazienki, my mamy maluśką a ponieważ się uparłam, że wanna musi być to zajmuje 70% pomieszczenia :p

reklama
Ja w King's College na Denmark Hill ;-)

Dobry szpital. Ma dobrą opinie i fachowa i bardzo specjalistyczna opiekę.Ja tam przez 4 lata na rożnego rodzaju badania jeździłam...tez mogłam sie na ten szpital zdecydować bo pracuje tam mój lekarz, specjalista od niepłodności! Ale z racji ze nic mi w zasadzie tam nie pomogli i po prawie 5 latach starań i leczen w ciąże zaszłam naturalnie nie widzie potrzeby żeby tam rodzic skoro ciąża rozwija sie prawidłowo a szpital mam 5 min od domu:-)

Do góry