reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

małkus brzusio malusiee, narazie prawie wklęsłe ;) a spodnie ekstra, tez by mi sie przydaly, mozesobie w jakies wszyje taki pas hehe

reklama
dzięki dziewczyny ale uwierzcie że wieczorem to brzuch jest 3 razy taki :p

a dresik szyłam calusieńki od postaw, wszystko wszyściutko, a ten pas ciążowy to 100 razy przerabiałam zanim stał się wygodny :p
teraz mam chęć na jaką bluzę z zapasem na brzuszek sobie uszyć ;-)

AKatsuki z moich starych dziurawych spodni dresowych :p tylko troszkę je wydłużyłam no i zamiast tradycyjnego paska to pas ciążowy a resztę zwaliłam, kieszenie, krój...:-)

śliczne już te Wasze brzuszki. Póki co, ja narazie nie będę się chwalić, bo jeszcze ciążowego brzuszka u mnie nie widać. W poprzedniej ciąży wyskoczył w 3 miesiącu, a teraz u mnie 9 tydzien. pozdrawiam ;-)

11084598_10200129058225103_1274450897_n.jpg

A to mój kosmita :) 11tc3d, a z usg 12tc.

Załączniki

• 11084598_10200129058225103_1274450897_n.jpg
    11084598_10200129058225103_1274450897_n.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Oto moje Maleństwo, które ma już 7,2 cm :-)
Przezierność karkowa w normie, kość nosowa obecna, jestem szczęśliwa, paluszki wszystkie policzone!
Dzidziuś srasznie się kręcił więc badanie dośc długo trwało zanim wszystko zostało pomierzone.
Mam brać już witaminy i kwas foliowy raz dziennie do skończenia opakowania.
13 tc
IMAG1462.jpg

Załączniki

• IMAG1462.jpg
    IMAG1462.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 104
Do góry