reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Reniam - ja również dostałam L4 do 14.10, czyli do dnia porodu i później macierzyński.

Ja też mam l4 do 20.10 tj. Do dnia porodu. nie wiedzialam że potem od razu idzie się na macierzyński. A jeśli tego 20tego zostanę w szpitalu a urodzę kilka dni później (jak się uda) to co. L4 szpitalne na czas pobytu w szpitalu a potem macierzyński?

Za pobyt w szpitalu dostaniesz zl. Kolezance tez gin dal do daty ale poszla do lekarza pierwszego kontaktu i dostała dluzej, w pierwszej ciazy gin powiedziała ze jak nie urodze to tydzien po terminie. Mam stawic sie w szpitalu i do tego czasu dostalam zl. W piatek mam lekarza to dowiem sie czy cos sie zmieniło

Ten maly bokser to Sara godz po porodzie a tu z dzisiaj :)

Załączniki

• 1445353257922.jpg
    1445353257922.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 153
  • 1445353291367.jpg
    1445353291367.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Do góry