reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Doris jaaaa nie mogę z tej czekolady!! wiesz czemu??
DSC02051.jpg

AKatsuki może masz i duży brzuch ale moim zdaniem tylko brzuch Ci urósł, ciesz się że nie masz wszędzie dookoła! Mnie tyłek wywaliło i uda i do tego cellulit taki że OMG!

Załączniki

• DSC02051.jpg
    DSC02051.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 98
reklama
jakie śliczne zgrabne brzuszki.
dziewczyny jak już urodzimy będziemy się wspierać wzajemnie w ćwiczeniach... i za kilka miesięcy będziemy laski że hej ;-)

czekoladę to ja też bym zjadła....taką z orzechami niemiecką

gratuluję udanych wizyt..i ...trzymam kciuki za zbliżające się wizyty:-D

Akat faktycznie masz spory brzuszek, a ja narzekam ze moj jest duzy i ze mi jest ciezko ale tobie to dopiero musi byc ciezko.

Ja wczoraj miałam wizyte, dzidzius wazy juz 2700, do porodu od 3500 bedzie mial tak stwierdził lekarz. Szyjka dluga twarda zamknieta, a mialam nadzieje ze dzidzius bedie gotowy wyjsc szybciej :( wstepnie ustalilismy termin cc 11 paz. chyba ze jakims cudem maly sam zechce szybciej zmienic lokal :D

Ja tez bym mogla wciac jakas czekoladke :D

Ja po wizycie, dostałam jeszcze jeden preparat z żelazem i coś na nerki bo piasek mi w moczu wyszedł. Pan doktor mnie pocieszył, że jak pierwsze dziecko było duże to i duże prawdopodobieństwo że drugie też będzie spore, a wtedy cc. Choć przeciwwskazań do sn na razie nie ma. Najgorsze jest to że ja sama nie wiem jak bym chciała rodzić. 28.09 jadę na USG (jak dotrwam) więc wtedy się pewnie okaże. Miesiąc temu mała ważyła 2100, ale od tego czasu moja waga wzrosła o 2,5 kg. GBS ujemne.

reklama
Do góry