reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Doris ja jestem od większości dziewczyn dwa razy większa :x ja wiem ze to wody ale kurde noo zycie staje się b ciężkie przez to.

reklama
Akat jeszcze maksymalnie dwa tygodnie. Ja wiem jak to brzmi bo mi samej zostały dwa i 3 dni ale nic nie chce tego przyspieszyć więc nie pozostało nic innego jak czekać. Tyle mądrego mam do powiedzenia (a sama ciągle jęczę jak to mi źle i ciężko).

Ania kropla mój też sięga dalej niż cycki! Przescignal je miesiąc temu :p ale fakt nie za wiele :p śliczny twój brzuszek, taki okraglutki :-)

Isabel mam wrażenie że masz bardzo nisko brzuszek!

Kitek oby bo na razie się nie zapowiada

Doris mnie się wydaje duży, ale każdy mi mówi że wyglądam na 6 miesiąc... Ale w sumie u mnie zaczął być widoczny dla innych koło 6-7 miesiąca

Akatsuki ty od samego początku przodujesz, nikt cię nie pokona :-D ale przynajmniej jaka wille ma twoja cora :-D i mimo że taki okazały to super zgrabny :-D

reklama
Do góry