reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Malina- świetnie wyglądasz, będziesz miała czym karmić, nie to co ja ;)

Kitek, Malinka obie pięknie! !!!
Malinka mój brzuch w przeciwieństwie do twojego sięga dalej niż cycki;-)

Ania, moje to przy brzuchu w ogóle nie istnieją :p Ty także ślicznie wyglądasz :)

Pięknie wyglądacie, śliczne piękne chude brzuszki...

Ja mam dzisiaj dzień załamki i wyglądu jak orka..... oto dowód (ps: wcale nie mam nisko brzucha..ani trochę i wcale mi to nie ciąży....)

Isabela, nisko już Twój brzusio, rewelacyjnie się prezentuje :)

Uwolnić orke!! 36+4

Załączniki

• 1442581494584.jpg
    1442581494584.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 118
Akat weź przestan, żadnej tragedii nie ma. Ty masz przecież od początku duży (w sensie większy niż inne Dziewczyny). Mim zdaniem ostatnio juz tak Ci nie rośnie. Mała wyjdzie, wody popłyną, łożysko wyjmą i będziesz jak ta lala! Zresztą ja też mam brzuch dwa metry przed cyckami a cycki mam duże (w 75F to już ciasno mi się robi). Gorzej, że tyłek mi wisi bo nie ćwiczę. Masakra :-/

Akat weź przestan, żadnej tragedii nie ma. Ty masz przecież od początku duży (w sensie większy niż inne Dziewczyny). Mim zdaniem ostatnio juz tak Ci nie rośnie. Mała wyjdzie, wody popłyną, łożysko wyjmą i będziesz jak ta lala! Zresztą ja też mam brzuch dwa metry przed cyckami a cycki mam duże (w 75F to już ciasno mi się robi). Gorzej, że tyłek mi wisi bo nie ćwiczę. Masakra :-/

Dobrze że tylko tyłek Ci wisi :rofl2::rofl2::eek::-D:-D;-)

Xmam to tylko na razie, jak urodzę to będzie mi fałda wisiała a jak wykarmię to jeszcze cycki do kompletu :-D juz zbieram na chirurga plastycznego ;-)

reklama
Do góry