ania_kropla
Fanka BB :)
Isabela ale twój brzuszek naprawdę wydaje się być obniżony. ... poza tym ja tam orki nie widzę. ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kitek, Malinka obie pięknie! !!!
Malinka mój brzuch w przeciwieństwie do twojego sięga dalej niż cycki;-)
Hłe hłe hłe...Kurde dziewczyny same laski. Ja to orka wyrzucona na brzeg lub czerwony gigant przyciagajacy I wsysajacy planety. Ale ja mam wód w diabły, jak mnie przetna to pewnie potopie chirurgów.
Akat weź przestan, żadnej tragedii nie ma. Ty masz przecież od początku duży (w sensie większy niż inne Dziewczyny). Mim zdaniem ostatnio juz tak Ci nie rośnie. Mała wyjdzie, wody popłyną, łożysko wyjmą i będziesz jak ta lala! Zresztą ja też mam brzuch dwa metry przed cyckami a cycki mam duże (w 75F to już ciasno mi się robi). Gorzej, że tyłek mi wisi bo nie ćwiczę. Masakra :-/