reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Akatsuki oddycha mi sie nie najgorzej za to mam cale dnie zgage, powinni mi rennie na kilogramy sprzedawac... i zeby nie bylo nie jem duzo raczej male porcje i ide spac ok 3h po ostatnim posilku a i tak ciagle mam zgage... to moje najwieksze utrapienie w kazdej ciąży :(

ja nie mam jeszcze zgagi ale mam czasem wrażenie że Nelka leży na żołądku I cala treść cofa się do gardła. przekichane jest usunąć wtedy...

Ja tez mam dość wysoko i mecze się szybko, ciężko się oddycha i wogle mam schize bo mi brzuch dretwieje po lewej stronie jak np oddech chce wziąść głęboki ...mówiłam położnej ale ona mówi ze nie wie co to, tak na wysokości pępka i wyżej

Ja jutro wkraczam w 23 tydzien i mam wizytę u lekarza, prawdopodobnie bedzie hmm ważył, mierzył maluszka, zdjęcie na pewno tez dostane, wiec pochwalę sie Wam swoim synkiem :)

PS. Drogie przyszłe mamuski, jesli moge Was prosić - odwiedźcie chociaż mojego nowego bloga :)
----> Check it out! ♥

reklama
To my w 22tyg2d :)

22.06.jpg

Załączniki

• 22.06.jpg
    22.06.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 82
Do góry