reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
uploadfromtaptalk1434988996096.jpg 19t4d :**

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1434988996096.jpg
    uploadfromtaptalk1434988996096.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 99
Anietess to nie chłopaki, to taki urok ciąży, ja jeszcze nigdy zgagi nie miałam
a samych chłopaków mam
lenati śliczna malutka
kasia śliczny brzuszek

szczesliwa moi mieli takie włosy jak się rodzili, ze im kucyki mozna było robić a ja zgagi ani raz w żadnej ciąży nie miałam
i oby w tej tez tak było, a dla odmiany moja siostra miała taką straszną zgagę całą ciążę miała a mały łysy był, ani jednego włoska nie miał :sorry::sorry:

szczesliwa moi mieli takie włosy jak się rodzili, ze im kucyki mozna było robić a ja zgagi ani raz w żadnej ciąży nie miałam
i oby w tej tez tak było, a dla odmiany moja siostra miała taką straszną zgagę całą ciążę miała a mały łysy był, ani jednego włoska nie miał :sorry::sorry:

Śmieje się tylko z tego przesądu, bo ja nigdy w życiu nie miałam zgaga a córka tez owłosiona się urodzila :-) a teraz jest czas ze włosy zaczynają dzieciom rosnac

reklama
aaa, ale niektórzy wierzą, ża tak faktycznie jest :szok:, jak młodzi sie rodzili to dziewczyny w szpitalu mnie pytały czy straszną zgagę miałam

Do góry