waniliowe.love
Fanka BB :)
Buba gdzie ty miescisz to dziecko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uhm... no powiem Ci... eee yyyyy hm hm hm, no niech Ci będzie - trochę się objadlaś po prostu. Powiem Ci, że gadałam z koleżanką i jej lekarz powiedział, że te większe brzuchole mają o tyle lepiej, że się te organy w środku ładnie przemieszczają i dziecko generalnie po nich nie kopie i ich nie zgniata, choć oczywiście w 9 miesiącu zgniata na maxa jak u wszystkich. Więc tak sobie pomyślałam... że wcale Ci nie zazdroszczę, bo masz bidna pewnie dość boleśnie poobijane wszystko w środku...Ma się wyśmienicie rośnie wreszcie ))
Zarąbiste to - jak to zrobiłaś? Na balon gazeta z klejem z wody i mąki? czy co? A jak go zamkniesz? Żeby w środku było jakieś coś? Mów no zaraz.24 tyg z lotu ptaka Oraz fajny pomysł na przyjęcie urodzinowe dla dzieci Pinata zrobiona samodzielnie,a ile zabawy przy tym było,do jutra musi wyschnąć i w piątek kończymy,bo w sobotę Sandrunia ma koleżanki na imprezce z okazji 11 urodzin
No własnie...Kości jak kości ale organy marsza grają....poobijana jestem do bólu....
Tra la la, a ja myślałam, że tylko ja tak mam że od wewnątrz czuję. Ale to wcale nie jest fajne, mi się to nie podoba, wolę jak wyżej się rusza.sysia ja wiem jak będzie na koniec... wytworze własne pole grawitacyjne I przyciagne kilka satelit
poza tym w sumie dziwie sie że przy takim lokum jakie oferuje czuje ruchy tak mocno... znaczy ruchy... tlucze mnie młoda I to tak nisko że czasem mam kaske całą obita od wewnątrz jak po dobrym esztemeszte.
Hahahahah nogę wystawi Zgadzam się, że to niefajne uczucieDziewczyny ja też czuje tak nisko, jakby mi kto palcem tam grzebal, może to mój malec nóżkami sobie macha haha ale niestety nie to ułożenie, straszne uczucie
Nie mam czasu na sport i sił bo za dużo teraz na głowie i nic tyłka nie ruszam...Buba, niesamowite, że ty w 6 mscu ciąży jesteś Ćwiczysz coś brzuch obecnie w ciąży?
Uhm... no powiem Ci... eee yyyyy hm hm hm, no niech Ci będzie - trochę się objadlaś po prostu. Powiem Ci, że gadałam z koleżanką i jej lekarz powiedział, że te większe brzuchole mają o tyle lepiej, że się te organy w środku ładnie przemieszczają i dziecko generalnie po nich nie kopie i ich nie zgniata, choć oczywiście w 9 miesiącu zgniata na maxa jak u wszystkich. Więc tak sobie pomyślałam... że wcale Ci nie zazdroszczę, bo masz bidna pewnie dość boleśnie poobijane wszystko w środku...
Zarąbiste to - jak to zrobiłaś? Na balon gazeta z klejem z wody i mąki? czy co? A jak go zamkniesz? Żeby w środku było jakieś coś? Mów no zaraz.
No własnie...
Tra la la, a ja myślałam, że tylko ja tak mam że od wewnątrz czuję. Ale to wcale nie jest fajne, mi się to nie podoba, wolę jak wyżej się rusza.
Hahahahah nogę wystawi Zgadzam się, że to niefajne uczucie
Karol pozdrawia BB Ciotki z wakacji
25t 5d