reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Wirginia juz kawał Faceta w Tobie rośnie ;D i jaki cudowny dziubek do zdjęcia ;) brzusio zgrabniutki i malutki ;)
to mamy termin na ten sam dzień, mi tez na polowkowym sie przesunął termin na 27.09 ;) i jak bylam na Ip to termin sie na usg potwierdzil.

ostatnio jak czekalam u lekarza to byla dziewczyna w ciazy z takim brzuszkiem malusim, wszyscy mysleli ze babka najwyzej 4-5 miesiac, a ta mowi ze za miesiac rodzi. wszyscy byli w szoku ;p

reklama
No to mój brzusio, ostatnio stoi w miejscu... 23 tydzień

Załączniki

• 1434455674410.jpg
    1434455674410.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 81
wirgnia mi sie teraz przesunal na ktoregos tam pazdziernika :p wiec moj maluch troszke mniej przybiera, jutro mam wizyte, ale zapewne bez usg, wiec poczekam jeszcze :)

malinka ślicznie wyglądasz :) brzuszek zgrabniutki

reklama
Do góry