reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Dzięki dziewczyny, to właśnie chciałam usłyszeć. Ale w róż nie zamierzam mimo wszystko uderzać, choć fajny wózek w kolorze fuksji widziałam:tak:. Poza tym na wizycie najpierw pan doktor zapytał się czy miała być dziewczyna, a ja mu, że tak, a on na to, że w takim razie będzie. A za kilka minut jak już pooglądał , pomierzył powiedział, że wszystko ok to pokazał, że tu widać potwierdzenie że dziewczynka mówiąc a tu ma pani worek mosznowy, ale stwierdziałam że sobie jaja ze mnie robi. A jak wróciłam do domu i zaczęłam oglądać to coraz więcej wątpliwości miałam czy żartował na początku czy na końcu. Aż przeszło mi przez myśl żeby iść na USG 4D.
Termin z usg na 8.10.2105, waga 570g.

reklama
evvula mi tez wyglada na dziewczynke, mam podobny obraz swojej Córci :)

Xmamuska heh Zuzia na polowkowym tez pokazala od razu po przylozeniu glowicy ze jest dziewczynką ;) myslalam ze Tesc sobie zazartowal bo od razu powiedzial a wiedzial ze chce corke, ale powiedzial ze serio i na koniec usg potwierdzil raz jeszcze :) nawet mam filmik jak kopie i widac co ma miedzy nozkami ;p

Mój się pokazał póki co raz ale za to też od pierwszego przyłożenia głowicy i to tak porządnie, że nie ma wątpliwości ;)

Xmamuska, wszystkie kobiety w ciąży wyglądają cudownie choćby dlatego, że są w ciąży. :) nic więcej nie potrzeba. A że Ty dodatkowo pięknie nam sie stroisz w sukienki to już w ogóle jesteś piękna i kobieca. Reszta się nie liczy.

Widzę że brzucholki rosną, super. Buba a ty dalej odstajesz od reszty:-D. Maleństwa śliczne.
Ja połówkowe miałam w sobotę i tak na dobrą sprawę to dalej nie wiem. Najpierw lekarz mówił, że dziewczynka tak jak miało być, ale potem zaczął coś bredzić o worku mosznowym, myślałam że żartuje bo on tak lubi. A że mi do żartów nie było to dalej nie mam pewności. Mam zdjęcie ale ja widzę na nim to co chcę zobaczyć. Co obstawiacie?Zobacz załącznik 694920
Czy to siusior?
Dziewczynka :)

Tez mam takie potwierdzenie swojej Jagusi. Hehe i wiem na 100%, że laseczka wyszła :)

Xmamuska,

Bardzo ładny brzucho i fajna sukienka.

Kornelcia,

Twoja piłeczka tez super :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

Mój synek dzisiaj ważył 810gram czyli jeszcze raz tyle niż 4 tygodnie temu =) mierzy jakies 29cm lekarka jest pod wrażeniem że aż taki duży =)
Moja szyjka długa i zamknięta tylko na te moje twardnienie brzucha dostałam tabletki które muszę brać dwa razy dziennie do konca ciazy

Załączniki

• 1434398747294.jpg
    1434398747294.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 69
Mój synek dzisiaj ważył 810gram czyli jeszcze raz tyle niż 4 tygodnie temu =) mierzy jakies 29cm lekarka jest pod wrażeniem że aż taki duży =)
Moja szyjka długa i zamknięta tylko na te moje twardnienie brzucha dostałam tabletki które muszę brać dwa razy dziennie do konca ciazy

Cudowny :-) i jaki już duży! Niesamowite jak te szkraby szybko rosną :-)

Jakie tabletki dostałaś?

reklama
Do góry