reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Dziewczynki są dziewczynkami, wszystko z nimi wporzadku. Żadnych markerów wad nie stwierdzono. Łożysko ok, wody ok, przepływy ok. Ważą juz 305 i 340g :)<br />
To tyle co wiem z połówkowego.<br />
<br />
A z wizyty: szyjka ma 39mm. Wszystko piękne długie i zamknięte. Łożysko na przedniej ścianie wiec ruchy będę słabo jeszcze czuła kolo 3tygodni.<br />
<br />
Mój Ł się popłakał jak zobaczył bliźniaczki. I ja się bardzo wzruszyłam, a młoda jak przejęta dostała zdjęcie sióstr i chodzi i mówi, że to dzidzia mami :)<br />
Mój nawet zmiekl i jak go zaatakowała o te imiona to powiedział, że Hania i Zuzia to imiona idealne bo dziewczynki są śliczne. Mają takie śliczne usteczka - lekarz nam na moment na 4d przyłączył obraz<3<3<br />
Cudne!<br />
<br />
Dostałam wykaz wizyt:<br />
29.06 - 23tc<br />
20.07 - 26tc<br />
03.08 - 28tc (jeżeli będzie się coś nie tak dziać to w tym tygodniu dostane pierwsza dawkę sterydów na rozwój plucek)<br />
24.08 - 31tc <br />
<br />
I między 7, a 14 września szpital i to aż do rozwiązania czyli 35-36tc :)<br />
<br />
Aha morfologie mi się poprawiła, mocz tez ok :)

Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka

20150616_090526.jpg

25 tydzień ; juz czuje się bardzo duża ;))

Kurcze nie wiem czemu zdjęcie mi się w poziomie wkleilo :(

Załączniki

• 20150616_090526.jpg
    20150616_090526.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
Akatsuki, może xmamuśka ma racje? Faktycznie coś dziwnie :p a tak w ogóle to mnie też czarny przestał wyszczuplać :(

Dziewczyny piękne brzuszki :)

Kamilove - super newsy :D Fajnie, że masz już taki dokładny plan - możesz sobie dużo rzeczy wcześniej odpowiednio dopasować :) Trzymam kciuki za powodzenia całości :)

Super brzuchole dziewczyny!!! <3

U mnie ludzie zaczynają zauważać, że jest nas dwie :-D, a ja się jakoś przyzwyczaić nie mogę.
Co przechodzę obok lustra to oglądam... :sorry:

reklama
Do góry