reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Ela tutaj nie robią ;) w ogóle tu jest 1/3 tych badań co w PL. Ale przynajmniej USG konkretne robią.

Co prawda to prawda :-) usg miałam co najmniej 40 minut No i ze względu na historie wcześniejszych niepowodzeń traktują mnie lepiej niż kogos przeciętnego. Moja przyjaciółka która obecnie jest 2 tygodnie przed terminem miała tylko 2 usg i 3 badania. Ja juz miałam 6 usg i wiele badań po drodze wiec nie mogę narzekać ;-)

Dziewczynki śliczne macie brzuszki:-) nasze maluszki pewnie swietnie tam sie czuja :-)
Udanego wieczoru i spokojne nocy wam wszystkim życzę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to my 23t

Załączniki

• 1434278120492.jpg
    1434278120492.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 88
Xmamusia masz piękny brzuszek i ślicznie wychodzisz na zdjęciach nie mów że jak bambaryla wiele dziewczyn zazdrości nam tego stanu A czego się nie robi dla dziecka w większości to woda w naszym organizmie A pogoda temu sprzyja Ja lecę do przedszkola zaprowadzić mlodego i jak wrócę to też wstawię moja beczkę he he

Xmamusia masz piękny brzuszek i ślicznie wychodzisz na zdjęciach nie mów że jak bambaryla wiele dziewczyn zazdrości nam tego stanu A czego się nie robi dla dziecka w większości to woda w naszym organizmie A pogoda temu sprzyja Ja lecę do przedszkola zaprowadzić mlodego i jak wrócę to też wstawię moja beczkę he he

Kornelcia brzuszek jest jak najbardziej okey ale cała reszta to masakra,łape mam większą niż Pudzian,noge mam jak baleron a twarz jak bym spuchła :( buuuuu

reklama
Do góry