reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja nie Mam kompletnie nic i jeżeli wszystko będzie ok mam zamiar szaleć bardziej niż w pierwszej ciąży
Paraplu
Fanka BB :)
Ja nie Mam kompletnie nic i jeżeli wszystko będzie ok mam zamiar szaleć bardziej niż w pierwszej ciąży
Haha a ja szukam gdzie tu jakie wydatki obciac [emoji23]
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Ogien121212
Espiro ma moja siostra. Juz drugie dziecko w nim i nie narzeka. Fajnie się prowadzi.Dziewczyny, czy uzywalyscie wózki z espiro lub baby design? Macie o nich jakaś opinie?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
U mnie bardziej się nie da [emoji12] zreszta kolejnego dzieciorka już nie planuje wiec nie będę zostawiała, wszystko będę oddawała [emoji6]
ana.
ja tez sie zastanawiam kiedy zaczac zakupy jako ze mieszkam za granicami naszego pieknego kraju, tu gdzie mieszkam ceny sa naprawde wysokie, mamcia moja ma nas odwiedzic w pazdzierniku i sie zastanawiam czy moze by mi cos juz nie przywiozla z pl nie wiem czy to nie za szybko wszystko.
Lali
Link do tych komplecikowKomplety sa na serio super. A ja mimo iz wiem ze chlopak to i tak kupuje uniwersalne. Tyle sie slyszy ze potem zamiast chlopaka rodzi sie dziewczynka, a zamiast dziewczynki chlopak hehehe
martula1985
3 SZTUK Noworodka Wiosna Bawełniane Paski Dzieci Boys Baby Dziewczyny Ustawia Ubrania O-Neck Odzież Ustawia Chłopiec Z Długim rękawem Romper czapka Spodnie
Link do: 3PCS Newborn Spring Cotton Stripes Children Baby Boys Girls Sets Clothes O Neck Clothing Sets Boy Long sleeve Romper +Hat+Pants-in Clothing Sets from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Link do: 3PCS Newborn Spring Cotton Stripes Children Baby Boys Girls Sets Clothes O Neck Clothing Sets Boy Long sleeve Romper +Hat+Pants-in Clothing Sets from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Magda_Lena86
Nigdy nie zamawiałam na alliexpres i tam się zakłada jakieś konto? A jak się płaci przelewem jak na allegro? I bank przelicza no tam jest w dolarach? Sorki za tyle pytań ale może też bym się na coś skusila słyszałam że są tam fajne niedrogie rzeczy tylko przesyłka długo idzie
reklama
martula1985
Najlepiej sobie ściągnąć aplikacje na telefon, można ustawić język polski i nasza walutę, mniej więcej wiadomo ile się zapłaci, bo co bank to inaczej trzeba założyć konto, ja płacę kartą kredytową. Z przesyłką różnie, raz idzie niecałe 2 tygodnie a raz 5-6 tygodni.