reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy :)

U mnie tak jak u Chrząszczyka sprawdził się rożek, śpiworek nie założyłam małemu ani razu, i teraz też nie będę raczej ;)

reklama
Ja jeszcze nic nie kupiłam, choć podejść miałam kilka. Z jednej strony jakoś się boję (choć to pewnie głupie), z drugiej czekam na potwierdzenie płci na usg połówkowym

tez mam jedno majowe juz :)

I ja...i ja...jedno majowe, jedno marcowe [emoji173]️

85993e3koj7clzdz.png

Już wiem, od 45$ przesylka jest gratis. Ale nie wiem co to za firma, niby z USA, ale obawiam się że większość rzeczy produkowana w chinach, bo piszą, że współpracują w wieloma producentami... Boję się, że to samo można znaleźć na Aliexpress... A jeśli chodzi o jakość ubrań z Ali to bywa różnie. Nie wiem czy nie byłabym się kupować tam dla niemowlaka, bo nie wiadomo co jest w tych materiałach. To co trafia do naszych sklepów musi przynajmniej spełnić jakieś normy. Jedno wiem na pewno, jeśli będziecie kupować cos z Ali, wybierajcie jasne, najlepiej białe kolory, te są bezpieczniejsze jeśli chodzi o barwniki tam użyte :)

reklama
Już wiem, od 45$ przesylka jest gratis. Ale nie wiem co to za firma, niby z USA, ale obawiam się że większość rzeczy produkowana w chinach, bo piszą, że współpracują w wieloma producentami... Boję się, że to samo można znaleźć na Aliexpress... A jeśli chodzi o jakość ubrań z Ali to bywa różnie. Nie wiem czy nie byłabym się kupować tam dla niemowlaka, bo nie wiadomo co jest w tych materiałach. To co trafia do naszych sklepów musi przynajmniej spełnić jakieś normy. Jedno wiem na pewno, jeśli będziecie kupować cos z Ali, wybierajcie jasne, najlepiej białe kolory, te są bezpieczniejsze jeśli chodzi o barwniki tam użyte :)

Sprawdziłam rzeczy z tej strony pat pat i większość z nich jest na Ali :) także chińszczyzna jak się patrzy, ale gdzie jej teraz nie ma [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry