reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy :)

Kompleciki mega [emoji2]

Jeśli chodzi o śpiworki, moje obie denerwowały się jak je wsadzałam...wiec odpuszczam i tym razem...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Weszłam do lumpa ostatnio a tam używane body za 12zl. Za tyle to ja kupie nowe nigdy nie mogę trafić na nic fajnego i taniego :(
Czesto sa wlasnie wycenione i roznie jest cenowo. Ja z rzadka juz jezdze, ale kiedys musze sie wybrac do takiego duzego sh jest troche daleko, ale mozna w nim dostac wszystko w dobrej jakosci i najlepiej zalapac sie na -50 lub 70 %. Wtedy sie oplaca.

Spiworki :) misiek i pingwin skradły moje [emoji173]
1504078908-aaaaaa.jpeg
Boskie

Matko jakie juz zakupy porobione [emoji33][emoji7]
Ja za ciorta nie umiem sie przelamac w kwestii zakupow. Niby cos tam ogladam, cos tam mi sie podoba ale na tym koncze.
Najwyzej wszystko online zamowie z porodowki ;) z dostawa na nastepny dzien.

reklama
Matko jakie juz zakupy porobione [emoji33][emoji7]
Ja za ciorta nie umiem sie przelamac w kwestii zakupow. Niby cos tam ogladam, cos tam mi sie podoba ale na tym koncze.
Najwyzej wszystko online zamowie z porodowki ;) z dostawa na nastepny dzien.

Ja jeszcze nic nie kupiłam, póki co oglądam :)

Do góry