reklama
martula1985
Fanka BB :)
Świetna jakość, polecam
Wielofunkcyjny Bawełna śliniaki z Smoczek Unikalne Cartoon Trójkąt Bawełna Slobber Ręcznik Śliniak Podwójne Akcesoria Dla Dzieci
Link do: Multi function Cotton bibs with Pacifier Unique Cartoon Triangle Cotton Towel Baby Bib Slobber Double Children's Accessories-in Bibs & Burp Cloths from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Świetna jakość, polecam
Wielofunkcyjny Bawełna śliniaki z Smoczek Unikalne Cartoon Trójkąt Bawełna Slobber Ręcznik Śliniak Podwójne Akcesoria Dla Dzieci
Link do: Multi function Cotton bibs with Pacifier Unique Cartoon Triangle Cotton Towel Baby Bib Slobber Double Children's Accessories-in Bibs & Burp Cloths from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Nawet nie wiedziałam o takiej kompilacji.
martula1985
Ja też nie o albo takie komplety planuje kupić, czekam tylko na płeć [emoji16]
Monisiek88
Komplety sa na serio super. A ja mimo iz wiem ze chlopak to i tak kupuje uniwersalne. Tyle sie slyszy ze potem zamiast chlopaka rodzi sie dziewczynka, a zamiast dziewczynki chlopak hehehe
martula1985
Spiworki misiek i pingwin skradły moje [emoji173]
mama _zuzanki
O Tak, też mam je w ulubionych i też mam zamiar kupić ☺Ja też nie o albo takie komplety planuje kupić, czekam tylko na płeć [emoji16]
reklama
Monisiek88
Ojojjjjjj na tego miska to chyba sama sie skusze. Juz odgapilam czapeczke i mam taka w domu to teraz spiworek hehe