reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy :)

Jeszcze nic nie kupiłam, kupię jak minie dla mnie najgorszy termin, czyli 20tc. Ale oglądam, oglądam. Wózki bliźniacze to jakieś potwory [emoji85] takich jeden obok drugiego jest bardzo mało, w dodatku niezbyt ładne, a te ładne kosztują po 7 tyś [emoji37] mam już w planach kupić misie szumisie, czekam na płeć ;) ciuszków trochę mam bo dostałam, ale na pewno będę kupować nowe, nie będę mogła się powstrzymać :)
O to znaczy będą bliźniaki?gratulujeee,ja jestem w 21 tc i spodziewam się dwóch księżniczek,dopiero zrobiliśmy pierwsze ciuszkowe zakupy i już coś jest a z reszta się wstrzymamy i pomału będziemy kupować ,a co do wózków to tez właśnie tak je widzę,niezgrabne a jak zgrabne to po 7 tys tez w przeliczeniu na złoty,bo ja mieszkam w Szwecji,a Ty który tydzień? Zdrówka :)

reklama
O to znaczy będą bliźniaki?gratulujeee,ja jestem w 21 tc i spodziewam się dwóch księżniczek,dopiero zrobiliśmy pierwsze ciuszkowe zakupy i już coś jest a z reszta się wstrzymamy i pomału będziemy kupować ,a co do wózków to tez właśnie tak je widzę,niezgrabne a jak zgrabne to po 7 tys tez w przeliczeniu na złoty,bo ja mieszkam w Szwecji,a Ty który tydzień? Zdrówka :)
Witaj, tak będą bliźnięta :) 13t5d, płeć jeszcze nieznana. Wizyta w czwartek, może coś będzie widać [emoji16]

Z zakupami dla malucha się wstrzymuję, ale wybrałam coś dla siebie :).
http://allegro.pl/showitem/description/6774690697.html
Będziesz zadowolona. Mam identyczna. Zamówiłam do niej jeszcze dodatkowo poszewke na zmianę. Niestety póki nie mam jeszcze wielkiego brzucha musiałam zabrać ją z łóżka, bo mąż narzekał, że otulilam się to poducha, i nawet nie może się do mnie w nocy przytulic, bo leżę w niej zabunkrowana. Myśle, że super sprawa dla pleców, wygodna i do wykorzystania później przy karmieniu.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Będziesz zadowolona. Mam identyczna. Zamówiłam do niej jeszcze dodatkowo poszewke na zmianę. Niestety póki nie mam jeszcze wielkiego brzucha musiałam zabrać ją z łóżka, bo mąż narzekał, że otulilam się to poducha, i nawet nie może się do mnie w nocy przytulic, bo leżę w niej zabunkrowana. Myśle, że super sprawa dla pleców, wygodna i do wykorzystania później przy karmieniu.

Ooo, super :). Ja też planuję kupić poszewkę na zmianę tylko nie mogę się zdecydować na wzór, za duży wybór :). A Ty jakie wzory wybrałaś?

Byłam wczoraj na wyprzedażach w Smyku ale nic nie kupiłam bo co wezmę w rękę to mąż mówi że chłopięce. Problem w tym że tylko takie mi się podobają :/

Byłam wczoraj na wyprzedażach w Smyku ale nic nie kupiłam bo co wezmę w rękę to mąż mówi że chłopięce. Problem w tym że tylko takie mi się podobają :/
Mavika będziesz miała dziewuszke? Jeśli tak to chyba pierwsza dziołcha na lutowkach jeśli się nie myle[emoji4]

reklama
Do góry