reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy :)

reklama
Chrząszczyk piękne bodziaki :biggrin2:

U nas wózek i łóżeczko będą używane - użytkowane przez starszego brata ;)
Dzięki. Ja tez mam już łóżeczko używane po starszym synku, ktory ma teraz 5 lat . Zmienię tylko materac.
Ładny :). Ja planuję kupić wózek używany. Mam zamiar nie szaleć z zakupami, ale może się to nie udać :). W związku z tym, że to 4 ciąża, po 3 poronieniach, to nie wpadał w szał zakupów, poczekam na usg, na ktorym poznam płeć.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dostałam ubranka od sąsiadki ;D tylko ze większość różowych, gorzej jak będzie synek hahaha :D
received_1471649946219246.jpeg

Załączniki

• received_1471649946219246.jpeg
    received_1471649946219246.jpeg
    78,4 KB · Wyświetleń: 837
A ja łóżeczko po synu zdążyłam sprzedać :/

Ja się wszystkiego pozbyłam, bo nie planowaliśmy kolejnego Maleństwa, a tu taki cudowny dar od losu [emoji16] wszystko kusze kupić...łóżeczko i wózek kupuje używany, jedynie nowy materacyk i fotelik (nosidełko) do samochodu nowe...ciuszki już mam obiecane, cześć pewnie kupię...ogólnie nie zamierzam szaleć, wystarczyło, ze przy pierwszej poszalałam [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się wszystkiego pozbyłam, bo nie planowaliśmy kolejnego Maleństwa, a tu taki cudowny dar od losu [emoji16] wszystko kusze kupić...łóżeczko i wózek kupuje używany, jedynie nowy materacyk i fotelik (nosidełko) do samochodu nowe...ciuszki już mam obiecane, cześć pewnie kupię...ogólnie nie zamierzam szaleć, wystarczyło, ze przy pierwszej poszalałam [emoji12]

Ja tak samo. Mam tylko jedną reklamowe zabawek dla niemowlaków bo jakoś nie było komu dać i fotelik ten od 9kg. Tak to wszystko muszę kupić :)

Ja tak samo. Mam tylko jedną reklamowe zabawek dla niemowlaków bo jakoś nie było komu dać i fotelik ten od 9kg. Tak to wszystko muszę kupić :)

Ja muszę wejść na strych No z tego co pamietam to chyba został bujaczek No i może kilka zabawek, choć wątpię, bo ostatnio nawet książeczki oddawałam...ale chyba podgrzewacz do butelek i niańka elektryczna jeszcze się ostały [emoji6]

Mnie przyjaciółka chce oddać ciuchy po swojej córce ale nic nie biorę póki nie będę znać płci. W ogóle, to w tym mieszkaniu nie mam gdzie tego trzymać :/

reklama
Dziewczyny nie chce gasić entuzjazmu ale ja na razie nic nie kupuje bo jeszcze nie wiadomo czy z ciąża będzie ok bo do 12-13 tc przecież wszystko może się zdarzyć a po co ma być podwójnie przykro. No ale to oczywiście moje zdanie :-)

Do góry