reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Wczoraj zrobiłam zamówienie przez internet dziś juz przesyłka w domu tamdam. ........
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Ale arsenał smoczkow[emoji4]sliczneMoje wstepne zakupy jeszcze kosmetyki ale zdjecia nie robilamZobacz załącznik 818095
pyzunia86
Sliczne ile dalas i gdzie zamawiasz mozesz podeslac namiary moze i mi cos w oko wpadnieWczoraj zrobiłam zamówienie przez internet dziś juz przesyłka w domu tamdam. ........
pyzunia86
Po 2 na glowe. Przy trojce te zakupy sa wiekszeAle arsenał smoczkow[emoji4]sliczne
Chrząszczyk
Zamawialam przez internet. Firma Barbaras. Jeden z tych bodaskow jest jeszcze na stanie, kosztował kilkanaście złotych chyba coś ok.14- nie pamiętam. Ten drugi z zielonymi rekawkami kupiłam ostatnia sztuke. Jest jeszcze jeden fajny sklep internetowy. Polski producent, polska bawelna- Wyprawkowo. Mają niedrogie rzeczy. Sama oczekuje na przesyłkę od nich.Sliczne ile dalas i gdzie zamawiasz mozesz podeslac namiary moze i mi cos w oko wpadnie
marudka
Martula, ale tak naprawdę cokolwiek nie zrobisz będzie co ma być. Nie da się przewidzieć momentu złego wydarzenia. Ja już tyle razy przejechałam się na moich własnych przesądach, że wiem, że tzw dmuchanie na zimne w przypadkach kiedy pewne sprawy nie są zależne tylko od własnej osoby to tylko złudne poczucie bezpieczeństwa. Ja nikogo do niczego nie zmuszam, tylko staram się pokazać, że może być też dobrze i bez ciągłej obawy - dla niektórych to kupowanie to jest część celebrowania ciąży i myślę, że dajmy też w spokoju takim kobietom się tym napawać.
reklama
Chrząszczyk
Również tak uważam. Jaka radość z ciazy kiedy wyczekuje tego złego czego tak naprawdę nie chce, a co w pełni przeszkadza byc mi szczęśliwa w tym stanie?[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Martula, ale tak naprawdę cokolwiek nie zrobisz będzie co ma być. Nie da się przewidzieć momentu złego wydarzenia. Ja już tyle razy przejechałam się na moich własnych przesądach, że wiem, że tzw dmuchanie na zimne w przypadkach kiedy pewne sprawy nie są zależne tylko od własnej osoby to tylko złudne poczucie bezpieczeństwa. Ja nikogo do niczego nie zmuszam, tylko staram się pokazać, że może być też dobrze i bez ciągłej obawy - dla niektórych to kupowanie to jest część celebrowania ciąży i myślę, że dajmy też w spokoju takim kobietom się tym napawać.