reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy :)

reklama
Ooo, super :). Ja też planuję kupić poszewkę na zmianę tylko nie mogę się zdecydować na wzór, za duży wybór :). A Ty jakie wzory wybrałaś?
1502103617-aaaaaa.jpeg
1502103626-aaaaaa.jpeg
oto moja poducha z poszewka w piórka i druga zapasowa poszewka w kotki z racji tego, że uwielbiam koty[emoji191]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@Chrząszczyk śliczne :) jeśli to nie tajemnica to gdzie kupiłaś tego bodziaka w kotki? Muszę takiego mieć, bo nie mogę dojrzeć z metki ;) .... ja też kociara :)
W C&A były chyba przecenione ale tego nie jestem do konca pewna. W każdym bądź razie płaciłam ok.15 zł. Gatunkowo bez zarzutu. Polecam.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny jeszcze co do poduchy - dla mnie to podstawowy zakup, na ciążę trochę też mi się przydał, ale zwłaszcza na karmienie. Nie wyobrażam sobie życia bez niej :) I to koniecznie ta duża, w kształcie C, nie małe rogale. Karmi się mega wygodnie i dla mamy i dla dziecka i dla mnie dużym plusem było, że miałam częściowo wolne ręce i mogłam czytać w trakcie. Przez okres karmienia nadrobiłam dużo zaległości książkowych ;D Poza tym moja córka lubiła sobie leżeć w zwiniętej poduszce, bawić się na niej...targałam ją wszędzie ze sobą.
Ja akurat miałam z motherhood i taką teraz miałam zamówić, ale te wzorki są fajniejsze.... Hmmm muszę przemyśleć decyzję

reklama
Do góry