reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Marciaa to wklejaj fotkę z ceną... może się ktoś skusi :)Tzn na mnie nie licz bo ja dla mojego bąbelka nie wiem dlaczego ale koniecznie chcę nowy - pierwsze dziecko :) ale jest szansa, że znajdziesz chętną

reklama
mowisz o mutsym? Jesli tak to jest bardzo stabilny.

nice girl ja tez mam urbana. ale kupie nowy stelaz ale 4rider bo pasuja zaczepy :) i fotelik maxi cosi jakis

a mialam ABC DEISGN 3TEC fajny niezly bolid rzuca sie w oczy ale nie na moje lesne tereny...teraz stoi i sie kurzy moge go sprzedac jest w baaardzo dobrym stanie. I bardzo skretny :) lekki :) malo miejsca zajmuje kolor czarno pomaranczowy :)
ogladalam go w sklepie i tez sie nad nim zastanawialam, szkody tylko ze ciezki, a tak z ciekawosci, ile bys za niego chciala?

1500pln. Jedyne czego nie ma to pianki na gornych raczkach bo pekly i wygladaly okropnie.
gondola stan idealny! Mam do tego jeszcze parasolkę i okrycie na nózki. Na poczatku lipca wstawię zdjęcia
i nie jest ciezki :)

Tak Marciaa mówie o mustym:-)
Nie wiem, nie podoba mi się ta moda na te wózki... Myśmy dla L. kupowali tradycyjnego Pinokia AroTeam :-), chcieliśmy duży wózek, bo wiedzieliśmy, że zimą będzie siedzieć i chcieliśmy, żeby miała miejsce jak będzie grubo ubrana i dojdą jescze kocyki:-)

A trójkołowce to już kompletnie do mnie nie przemawiają jak i spacerówki typu parasolki:-)

A ja właśnie MUTSY nie polecam mam porównanie z x-landerem. Mutsy jest dużo ładniejszy (miałam transportera), ale bardziej awaryjny. To prawda jest stabilny - AŻ ZA BARDZO -Ciężko się podbija na krawężnikach. Zdałam sobie z tego sprawę, gdy po kolejnej awarii i "procedurze gwarancyjnej", przerzuciliśmy się na X-landera XA. Gondolka dokładnie taka sama, ale wózek można prowadzić jednym palcem. Świetnie sprawdzał się zarówno w mieście jak i na górskich szlakach (no może nie na skałach). Co do gondolki - mój Szymonek jest z grudnia i mieścił się pół roku a potem nie chciał już leżeć.
A spacerówka - najpierw sprawdzał się X-lander, ale jak mały miał 1,5 roku (pół biegający, pół jeżdżący) kupiliśmy coś lżejszego - baby design mini byłam zadowolona przez miesiąc ale niestety stelaż ma dość tandetny...Ostatnim nabytkiem był używany maclaren Techno - uważam, że nie ma lepszego dla dziecka 1,5 - 3 lat. Jak ktoś będzie chciał wiedzieć więcej to napiszę o każdym z nich coś.
Mam też całą listę wózków od niezadowolonych znajomych - czego nie kupować i dlaczego

Klavell Nie wiele mogę powiedzieć...Na wygląd bardzo fajna lekka spacerówka, ale osobiście nie znam użytkowników tego wózeczka. Na ulicach to ciągle rzadkość

Bo wlasnie przymiezam sie do jego zakupu, z tego co wyczytalam w sieci ma same przychylne opinie, ale chcialabym poznac jeszcze zdanie kogos kogo znam i wozeczek ten posiada :)

reklama
Do góry