reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
Megi Pegi nie mam jakiś orginalnych pomysłów.Na pewno z bialą koszulą, Ł. całujący brzuch, paputki na brzuszku, wstazka, mam jeszcze maskotke bociana moze z nia cos wykombinujemy, markerem imię napiszę na brzuchu zobaczymy co nam do glowy jeszcze przyjdzie :)

Melisa ja miałam 10 i mi wystarczylo

ja mialam na pewno jedną do wanienki na początek, czasem kladlam na przewijak, głownie to na ramię jak się dzieciaczkowi miało odbić albo pod główkę jak spało zeby sobie nie ulalo na posciel i do woziczka tez wlozylam i lezaczka :)

a fajne z mothercare sa pieluszki flanelowe ja je sobie kupilam np. zeby rozlozyc w przychodni na lozku jak rozbierałam Nikosia albo u kogos na lózku w gosciach przy przewijaniu :)

Mam jeszcze pytanie do lubiacych kupowac np. przez Allegro :-)
Jesli kupujecie jakies ubranko to tylko jedno i placicie za przesylke, czy staracie sie wtedy kupic wiecej ubranek od tego uzytkownika, zeby przesylka wyszla taniej?

Przykladowo podobaja mi sie spioszki i kosztuja 15zl (tanio), ale przesylka 8zł = razem 23zł, a to juz troche duzo. Ciekawa jestem jak Wy kupujecie :-)

Mam jeszcze pytanie do lubiacych kupowac np. przez Allegro :-)
Jesli kupujecie jakies ubranko to tylko jedno i placicie za przesylke, czy staracie sie wtedy kupic wiecej ubranek od tego uzytkownika, zeby przesylka wyszla taniej?

Przykladowo podobaja mi sie spioszki i kosztuja 15zl (tanio), ale przesylka 8zł = razem 23zł, a to juz troche duzo. Ciekawa jestem jak Wy kupujecie :-)

ja staram się u takiego gdzie kupie więcej zeby mniej za przesyłkę płacić

fazer ja kupiłam już laktator ręczny avent na wszelki wypadek oraz jakbym chciała wyjść z domu bez małego

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry