MINI MODE*Śliczny płaszczyk z falbankami*98-104cm (1810814973) - Aukcje internetowe Allegro co prawda dla starszej, ale to też mały shopping jest
reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
albo "siedziałem 9 miesięcy" w ogóle fajne ma ten sprzedawca rzeczy
albo "siedziałem 9 miesięcy" w ogóle fajne ma ten sprzedawca rzeczy
No, to jest dobre
świetne jestNo, to jest dobre
nice-girl
Marcia- fajny zakup. Podobaja mi sie te buciki :-)
A ja mam pytanie odnosnie pieluszek (tych tetrowych czy jakis podobnych). Ile tego trzeba kupic i kiedy sie ich uzywa? Do czego? :-) Wszyscy mowia ze duzo, ale to znaczy ile? :-) I na co az tyle? ;-) I jakie polecacie?
Ja miałam (i do tej pory używam) 5 tetrowych i 3 flanelowe i to w zupełności starczyło, a mały ulewał strasznie do 6 miesiąca życia. Głównie własnie używałam do ochrony przed jego pawiami i do wycierania mu buźki z tych pawiów Do tego do rozłożenia u lekarza na stole, jak małego rozbierałam do badania, albo jak go gdzieś u ludzi przebierałam, to żeby im nie nasikał na łóżko ;-) No i podkładałam też pod główkę w łóżeczku jak spał żeby sobie nie zarzygał pościeli ;-) Do podkłądania do spania to lepsze flanelowe, bo są milutkie w dotyku. Do wsiąkania pawiów lepsze tetrowe, bo szybciej wchłaniają i szybciej wysychają. Generalnie pieluchy tetrowe czy też flanelowe pełnią funkcję ścierki w bardziej estetycznym wydaniu ;-)
Ostatnia edycja:
mojeszczescia
witajcie dziewczyny mam do sprzedania sliczne nowe spodnie ciążowe na wasze brzuszki H&M MAMA w rozmiarze 42/44 moze ktoras potrzebuje jak cos to pisac na priv pozdrawiam
pati...
a to moje ostatnie zakupy dla synusia!!!!!!
Załączniki
-
ol.jpg5,5 KB · Wyświetleń: 95
-
ol1.jpg4,4 KB · Wyświetleń: 92
-
ol2.jpg3,7 KB · Wyświetleń: 92
-
ol3.jpg4,3 KB · Wyświetleń: 42
-
ol4.jpg5,1 KB · Wyświetleń: 99
-