reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

To mój świeży zakup na allegro

Załączniki

• 1788818460.jpg
    1788818460.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 27
  • 1797570715.jpg
    1797570715.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 22
  • 47598091372ecbadmed.jpg
    47598091372ecbadmed.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 22
  • 1786787248.jpg
    1786787248.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Ta lalka to ze zdjęć z allegro?
Kurcze, kiedyś przeglądałam ciuszki na allegro i było tam dziecko manekin, które było obrzydliwe. Było tak obrzydliwe, że nie mogłam na to patrzeć. Nawet nie pamiętam czy ciuszki mnie zachwyciły czy nie, bo to "dziecko" było tak wstrętne, że mysłałam, że w nocy będę mieć koszmary. nie przesadzam.

no te lalki to są czasem denerwujące:d a właśnie wpadłam na pomysł, żeby się tu na forum powymianiać ubrankami.. część z nas ma już starsze w domu i to niekoniecznie tej samej płci co to w brzuchu:D

Nie ma problemu. Ja 19 września mam jeszcze jedno USG jak teza się potwierdzi że to dziewczynka już na 1000% mogę się zamienić z jakąś mamą która miała dziewczynkę a teraz będzie miała chłopca!!!! Ubranka mam markowe i nie które naprawdę w idealnym stanie firm next, gap, greorge itd :-)

co do lalek, jak oglądałam kombinezony na allegro to laleczka naprawdę przypominała bobaska.. przerażające
a to nasz zapasy ciuszków SP_A0242.jpg właśnie wczoraj zostałam przez mojego P. zapytana co ja z tym będę robić ;) zdjęcie troszkę nie wyraźne :)

reklama
oh my god!! bakaalia i co Ty z tym będziesz robić?? :p
haha! też już zaczynam o tym myśleć, założę się że część będzie za mała od razu. plus taki że na tą stertę ciuszków nie wydałam pieniędzy tylko dostawałam (sama kupiłam tylko z 5rzeczy) to jakoś lżej mi że nawet jak nie będzie tego nosić maleństwo to nie zmarnuje się bo zawsze można komuś oddać dalej a i pieniądze nie wyrzucone niepotrzebnie ;)

Do góry