reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Bakaalia - o kurcze! :szok: Taka ilość ciuszków to spokojnie na czworaczki Ci wystarczy :-D No ale dobrze, że to są takie co dostałaś. Bo jakbyś na to kasę wyłożyła to potem by strasznie szkoda było. Zapewne połowy nawet ani razu nie założysz. Ja zresztą też mam obecnie całkiem pokaźną szafę dla synka starszego, bo miałam normalnie swoje ubranka i potem dostałam kilka reklamówek od koleżanki po jej synku i też części jeszcze wcale nie założył. No ale tym się nie przejmuję, bo to nie moje. Poza tym zwrócę jej potem te ubranka, na wszelki wypadek jakby miała drugiego chłopca jeszcze, więc zawalać mi nie będą ;-)

A dla córeczki trochę też już się uzbierało... No nie mogę się powstrzymać jak widze te słodkie ciuszki, no i to tu coś kupię, to tam i tym sposobem też już mała kupka się uzbierała. Teraz już muszę przystopować, bo i po synku też mam trochę uniwersalnych ubranek, które mała będzie mogła spokojnie nosić.

Co do wymiany ciuszkami to ja też jakby co chętna jestem. Mam dla chłopca, a teraz będzie dziewczynka.

reklama
Co do smoczków: POCZEKAJCIE NA DZIDZIUSIA!
My sobie obiecywaliśmy, że Szymonowi nie damy smoczka ale miał tak silny odruch ssania, że się poddaliśmy. Niestety, ciężko było mu dopasować. Jedne za duże drugie za małe, za płytkie, że głębokie itd. Podpasował dopiero nr 9 (silikonowy NUK 2)

nice girl bardzo byś ucieszyła tą wiadomością mojego P. bo on liczył na bliźnięta (ogólnie chce mieć troje dzieci) :)
jak chodzę po sklepach, to rozczulają mnie te piękne ciuszki, ostatnio widziałam zestaw śpioszki plus kaftanik ale takie puszyste, milutkie! :D niestety muszę się powstrzymać, ale niech tylko powyrasta z tego co będzie miało, a zacznę :D
tak samo, pooddaje to co będzie za małe lub w ogóle nie używane ;)

bakaalia te lalki wyglądające jak niemowlaki to są reborny. samo robienie takiej może być zabawne, ale widziałam program o laskach co normalnie traktowały je jak prawdziwe dzieci...

A to moj najnowszy zakup :-)
Mysle, ze i Dziewczynka i Chlopczyk moze miec ciuchcie na bluzeczce :-)

Załączniki

• d1.jpg
    d1.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 34
bakalia wow jaki zapas!!
Melisa pewnie że może :) ładniutko dresik :)

a ja jeszcze nie kupiłam dosłownie nic!!! :p
ostatnio podostawałam ciuszki dla synusia ale rozmiary ciuszków zaczynają się gdzieś tak dopiero od 6 miesiąca.. hihi i jak ostatnio mojemu Skarbowi powiedziałam że zrobiłam listę wyprawkową co trzeba kupić dla Maleństwa to stwierdził, że przecież dostaliśmy ciuszki :) ja mu mówię że to wszystko duże, a on na to że nie szkodzi popodwija się... boshe... ale te chłopy niemyślące są :-D :p

reklama
Do góry