nice-girl
Fanka BB :)
Bakaalia - o kurcze! Taka ilość ciuszków to spokojnie na czworaczki Ci wystarczy No ale dobrze, że to są takie co dostałaś. Bo jakbyś na to kasę wyłożyła to potem by strasznie szkoda było. Zapewne połowy nawet ani razu nie założysz. Ja zresztą też mam obecnie całkiem pokaźną szafę dla synka starszego, bo miałam normalnie swoje ubranka i potem dostałam kilka reklamówek od koleżanki po jej synku i też części jeszcze wcale nie założył. No ale tym się nie przejmuję, bo to nie moje. Poza tym zwrócę jej potem te ubranka, na wszelki wypadek jakby miała drugiego chłopca jeszcze, więc zawalać mi nie będą ;-)
A dla córeczki trochę też już się uzbierało... No nie mogę się powstrzymać jak widze te słodkie ciuszki, no i to tu coś kupię, to tam i tym sposobem też już mała kupka się uzbierała. Teraz już muszę przystopować, bo i po synku też mam trochę uniwersalnych ubranek, które mała będzie mogła spokojnie nosić.
Co do wymiany ciuszkami to ja też jakby co chętna jestem. Mam dla chłopca, a teraz będzie dziewczynka.
A dla córeczki trochę też już się uzbierało... No nie mogę się powstrzymać jak widze te słodkie ciuszki, no i to tu coś kupię, to tam i tym sposobem też już mała kupka się uzbierała. Teraz już muszę przystopować, bo i po synku też mam trochę uniwersalnych ubranek, które mała będzie mogła spokojnie nosić.
Co do wymiany ciuszkami to ja też jakby co chętna jestem. Mam dla chłopca, a teraz będzie dziewczynka.