reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Meliska ja widziałąm na żywo ten Espiro GTX i wyglądem mi się podobał więcej nic nie powiem, bo nie przyglądałam się szczegółom :)

reklama
hej dziewczynki, a ja dzisiaj oszalałam i zaszalałam ;-)
Mój K wyjechał w delegację do Niemiec no to co Kasia zrobiła dla poprawienia humoru? udała się na "małe" zakupy.

Pierwszym celem był TOBI i tu kilka ciuszków (2 kpl do szpitala), 2x butelki antykolkowe, 2x smoczki, skarpetki, czapeczki następnie udałam się do TESCO i tu oprzeć się nie mogłam jak zobaczyłam te ciepłe ciuszki, 2x body, 2x kaftanik, 2x bluzy, 2 x spodenki.

Pykło 384 zł :-D jak coś to wina K bo wyjechał ha ha ha, radość mnie taka przepełnia że śmieję się sama do siebie.
Kobieta i jej "małe zakupy" :-D

kurczę faajne te wózki bebetto solaris i baby active jet :) widzę że mamy podobny gust :) tylko ja mam taki problem ze ani jednego wózka nie mogę zobaczyć na żywo :( i nie mam pojęcia jaki wybrać...
mam pytanko czy Tako faktycznie jest taki ciężki? czuć różnicę po między innymi wózkami? bo podobają mi się Tako i jak narazie byłam za ta firma ale teraz zobaczyłam te Twoje i też mi się podobają... achhh

haha:p dziewczyny ja mam już tyle ciuszków, że nie wiem kiedy dzidzia będzie to nosić:p są już chyba z 3 duże siaty:p jak nie więcej:D a zakupy zaczęłam w 8 tygodniu:D:D ale chwilowo kazałam przystopować i poczekać na poznanie płci:D

Kasia no faktycznie zaszalalas ale dobrze...potem bedziesz miała mnie do kupowania i cenowo sie jakos rozlozy...

ja tak jak sobie obiecalam do poznania plci nic a nic nie kupuje:tak: moje wytrwale postanowienie a myslalam ze predzej pekne:-)
na razie mam upatrzony kombinezonik i buteleczki medeli z laktatorem no i nowy stelaz wozka.

a ja mam od początku przeczuwam chłopaka, ale zobaczymy:)

a dziewczyny:) słuchajcie:) jaki proszek do prania dla maluchów jest najlepszy? jakie butelki, smoczki, pieluszki? i ile pieluszek kupić na początek?

a ja mam od początku przeczuwam chłopaka, ale zobaczymy:)

a dziewczyny:) słuchajcie:) jaki proszek do prania dla maluchów jest najlepszy? jakie butelki, smoczki, pieluszki? i ile pieluszek kupić na początek?

Ja proszka uzywałam persila - mały nie miał alergi, ale dodawałam wiecej plynu do płukania;)

Buteek uzywałam złykłych plastikowych i szklanych - nie korzystałam z antykolkowych... stwierdziłam że jak bedzie miał kolki to w tedy kupie.

Smoczek miałam jeden z Nuko - bo po 2 mies odstawiliśmy:)

Pieluszek DUZO, DUZO...

co do tych pieluszek ostatnio mam manie chodzenia po sklepach i oglądania tych pieluch w celach orientacyjnych i tylko w co drugim widzę pieluszki dla malutkich dzieci prosto po urodzeniu reszta same duże.. więc mam pytanie kupujecie/ kupowałyście przed porodem czy po? boje się że kupie za duże..

Ja dalej się powstrzymuję od zakupów dla Dzidźki i oprócz własnoręcznie zmajstrowanych butków Młode nie ma absolutnie nic :) Za to dla siebie kupiłam w tym tygodniu DWA BILETY NA SYCYLIĘ na koniec września - musiałam trochę M ponamawiać, bo zaczął stękać, że z urlopem będzie ciężko, ale kurczę - jak nie teraz to kiedy? A nie mieliśmy w tym roku jeszcze porządnego urlopu! No i to pewnie ostatnie wakacje we dwójkę na najbliższe parę lat :) Chandrę miałam wczoraj zarąbistą, ale to mi humor poprawiło - strasznie się cieszę na ten wyjazd!
A na Sycylię kupiłam strój: MAMA LICIOUS ciążowy strój kąpielowy CUTE XL (1758677684) - Aukcje internetowe Allegro
bo przestałam się mieścić nawet w rozciągnięty jednoczęściowy strój na basen :/

reklama
Do góry