reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
Fazerka-sliczne te body. I fajna stronka!
Alka-cudne ubranka. I fajny ten rogal, chyba tez sobie zamowie :-)

A dzis podjade sobie chyba do galerii i tez cos kupie :-) Tylko w jakim kolorze... :-)

zakupy w toku:-D

Melisa moze po prostu w neutralnym kup?

mnie to wlasnie w sklepach denerwowalo rozowe niebieskie albo biale, szlag mnie tu trafial, bo moze ja chce zielony, albo pomaranczowy...

a i zwracam maly honor dla zabawek fp. W sobote bylam w sklepie i zaparlam sie by malej cos kupic. Jako kobieta w ciazy lazilam po sklepie chyba z godzine az maz sie wkurzyl, no i wybralam takie klocki
Aktywne Klocki - zabawka Fisher Price - 74121 - Zabawki dla dzieci i akcesoria.

bez kitu caly weekend dziecka nie bylo:-D

a ja nic nie kupuję. jakoś tak wyszło że wszystko mam.a ciuszków to już normalnie nie mam gdzie układać.czasami myślę że jest ich zwyczajnie za dużo :)

Juz jestem :-) Dla siebie kupilam spodniczke w Ravel, fajna taka z zamkiem z przodu i gumka- wiec taka pasujaca na brzuszek w ciazy. Nawet dobra byla S-ka, ale wzielam na wszelki wypadek M-ke :-)
A dla Maluszka nic nie kupilam. Weszlam do dwoch sklepow- chyba Smyk i nie pamietam nazw... Ale ceny mnie porazily. Taka zwykla bluzeczka na zatrzaski bawelniana 45zł. Spodenki i bluzeczka tez bawelniane 1-kolorowe 79zł. Masakra jakas. Kupie jednak wszystko w tym sklepie w Wadowicach, tam sa dobre i jakie sliczne polskie ubranka i ceny normalne :-) Pozdrowionka

reklama
Do góry