reklama
livastrid
2010 & 2012
zakupy w toku
Melisa moze po prostu w neutralnym kup?
mnie to wlasnie w sklepach denerwowalo rozowe niebieskie albo biale, szlag mnie tu trafial, bo moze ja chce zielony, albo pomaranczowy...
a i zwracam maly honor dla zabawek fp. W sobote bylam w sklepie i zaparlam sie by malej cos kupic. Jako kobieta w ciazy lazilam po sklepie chyba z godzine az maz sie wkurzyl, no i wybralam takie klocki
Aktywne Klocki - zabawka Fisher Price - 74121 - Zabawki dla dzieci i akcesoria.
bez kitu caly weekend dziecka nie bylo
Melisa moze po prostu w neutralnym kup?
mnie to wlasnie w sklepach denerwowalo rozowe niebieskie albo biale, szlag mnie tu trafial, bo moze ja chce zielony, albo pomaranczowy...
a i zwracam maly honor dla zabawek fp. W sobote bylam w sklepie i zaparlam sie by malej cos kupic. Jako kobieta w ciazy lazilam po sklepie chyba z godzine az maz sie wkurzyl, no i wybralam takie klocki
Aktywne Klocki - zabawka Fisher Price - 74121 - Zabawki dla dzieci i akcesoria.
bez kitu caly weekend dziecka nie bylo
ewelina26k
Fanka BB :)
co do rogala dla mamy polecam!
fajne ciuszki, ja też juz mam kilka, zrobię w tym tyg zdjęcia tego co mam
fajne ciuszki, ja też juz mam kilka, zrobię w tym tyg zdjęcia tego co mam
pati...
Fanka BB :)
Alka sliczne ubranka!!!! Ja uwielbiam firme Mothercare!!!!!
Juz jestem :-) Dla siebie kupilam spodniczke w Ravel, fajna taka z zamkiem z przodu i gumka- wiec taka pasujaca na brzuszek w ciazy. Nawet dobra byla S-ka, ale wzielam na wszelki wypadek M-ke :-)
A dla Maluszka nic nie kupilam. Weszlam do dwoch sklepow- chyba Smyk i nie pamietam nazw... Ale ceny mnie porazily. Taka zwykla bluzeczka na zatrzaski bawelniana 45zł. Spodenki i bluzeczka tez bawelniane 1-kolorowe 79zł. Masakra jakas. Kupie jednak wszystko w tym sklepie w Wadowicach, tam sa dobre i jakie sliczne polskie ubranka i ceny normalne :-) Pozdrowionka
A dla Maluszka nic nie kupilam. Weszlam do dwoch sklepow- chyba Smyk i nie pamietam nazw... Ale ceny mnie porazily. Taka zwykla bluzeczka na zatrzaski bawelniana 45zł. Spodenki i bluzeczka tez bawelniane 1-kolorowe 79zł. Masakra jakas. Kupie jednak wszystko w tym sklepie w Wadowicach, tam sa dobre i jakie sliczne polskie ubranka i ceny normalne :-) Pozdrowionka
w h&m dziś kupiłam taki kombinezon - brązowy dla synusia:
Product Detail | H&M
Kurcze wariuję i nie mogę się opamiętać - padły jeszcze dżinsy i koszula, ale nie mogę ich znaleźć na stronie
Product Detail | H&M
Kurcze wariuję i nie mogę się opamiętać - padły jeszcze dżinsy i koszula, ale nie mogę ich znaleźć na stronie
reklama
Alka fajny kombinezon, ja już go chyba dwa razy oglądałamw h&m dziś kupiłam taki kombinezon - brązowy dla synusia:
Product Detail | H&M